Andet end bare lingeri.

Sponsoreret Af Hunkemøller.


Nogle gange føler jeg bare at, jeg skal ud af det mig, af med det stramme tøj, væk med bhen, og så på med det behagelige tøj. Jeg elsker at hoppe i nattøj, eller som Isabella kalder det putte tøj, det er virkelig en rar følelse, og derfor var jeg heller ikke i tvivl, da jeg fik muligheden for at samarbejde med Hunkemøller.

Og nej det er ikke kun lingeri, man kan få hos dem. Mange tænker med det samme, når det tænker hunkemøller, at det er den med lingeri, men faktisk er de så meget mere end bare lingeri.

Jeg har blandt andet fået den lækreste og blødeste morgenkåbe , årh det er bare sådan en putte en, man kan gemme sig helt ned i, og bare slappe af, og jeg finder den helt genial, at der inden i, er et lille silkebånd, som holder den godt sammen, og så passer den helt perfekt til en som mig, som har lidt godt til både gården og gaden.

Og til sådan en morgenkåbe hører jo de helt perfekte bløde slippers, sådan nogle rigtig plys bløde nogle, jeg elsker hammerbløde hjemmesko , der er ikke noget mere lækkert at træde ned i efter en lang dag, eller om morgen. Ja selv om natten, når ungerne vågner, er det rart med noget varmt og blødt på fødderne.


Har en mega lækkert pyjamas derfra, som passer godt til den her siden på året, den er så blød og smuk med flotte blomster. Ej den er noget det lækreste nattøj jeg nogensinde har haft, at jeg allerede har overvejet om jeg dog ikke skal have dem i flere farver, og måske også en med lange ærmer. Og lige nu holder de udsalg, så man kan få flere for samme penge, og så har man jo rent faktisk sparet penge, hvis i spørg mig.


Denne her Drikkedunk med frugtfilter, har ikke lige filteret i på billedet oppeover, men elsker man kan komme bær, citrus og andet ned i uden, at det skal svømme rundt i hele vandflasken, fik faktisk også en anden flaske, det er entermoflaske , som jeg tænker bliver god at have med når jeg skal kører afsted de tidlige morgner , det er den der er på det øverste billede.

#Hunkemøller #sponsoreret

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer