Alt det børnetøj...

Inviteret af Elephants and ants.

Igår brugte jeg det meste af dagen, i Bella centeret hvor vi startede til et hyggeligt og rørende event med ciffyouth og elephants and ants.

Vi fik lidt baggrunds viden om den store organisation, som står bag ved ciff og ciffyouth. De er er en organisation som gør hvad, de kan for at de er så bæredygtige som muligt.

Et andet interesant foredrag vi fik, var fra Anja, der kommer Spott som kort fortalt, viste os hvordan trends er, hvordan det kommer og hvad der skiller style og trends. Det var ret interesant og noget man som blogger godt kunne bruge.

Til sidst fik vi, lov at høre mere om børnehjerne cancer foreningen, og det var virkelig en meget rørende fortælling, om hvordan Anette mistede hendes ældste datter Emili.
Vi var ikke en eneste derinde, som ikke var rørt af det, og man får lysten til at hjælpe.
Det er ikke fair at der er omkring 50 børn hvert år rammes af denne form for kræft, og der ikke forskes mere i sygdommen. Det skal der laves om på, og heldigvis kan vi være med, ved at være medlem af foreningen og skabe opmærksomhed omkring denne sygdom, kan der rejses penge til at der kan forskes på området.
En ting som faktisk forbavsede mig, var at for at de kan få lov at være en forening, skal der være minimum 300 medlemmer, for at de kan eksistere. Så meld dig ind og hjælp Anette med at gøre dette endnu mere muligt.
Anette havde sin yngste datter med, som selv havde skrevet lidt hun ville sige til os, og da hendes mor læste de ord op, blev man ramt, puha ingen lille pige skal mangle hendes storesøster.

Efter dette rørende indlæg, gik vi på egen hånd, havde min søde veninde med, som var med til at gøre det til en dejlig dag.
Vi så en masse dejligt og virkelig lækkert tøj, ihh og alt det babytøj man blev næsten helt skruk men også kun næsten🙈
I skal virkelig glæde jer, der kommer mange flotte nyheder og lækkert legetøj.
I får lige et par billeder fra dagen.


#ciffyouth #elephantsandantspr

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer