Alle de titler

Det er tæt på et halv år siden, jeg har skrevet et blogindlæg, og på det halve år, er der dæleme sket meget i hele verden.

Der er vidst ingen, som ikke har været påvirket af denne corona tid vi har levet i, og det var vi også herhjemme, vi startede med herhjemme at komme i en slags karantænen, men vi havde en gang heftig lungebetændelse hele banden, som tog os sammenlagt halvanden måned at komme over.

Det hele skifte selvfølgelig lige i starten af min første praktik som sosu assistent. Rigtig træls start af få, men som tiden var på det tidpunkt var der intet at gøre.

Men som familie, hvor var det hyggeligt og dejligt at få den tid sammen, vi fik indkørt nogle rutiner herhjemme som fungerende når man var samlet så mange sammen timer uden at kunne bevæge andet end ud i haven.

Det sidste halve år, har jeg også brugt på at vende mig til min nye jobtitel, nemlig som elev, arbejde fuldtid, samtidig med at være mor, der skal forene opgaver, kvalitets tid og alt det der høre til at være mor, elev, familie, Lisbeth og mange flere titler, det er nok også derfor i ikke har hørt så meget til mig i den periode, fordi der skulle ro på herhjemme først.


Nu tænker jeg at, jeg har fundet en balance herhjemme, og inden længe så har ungerne og jeg 14 dages ferie, og det glæder jeg mig så meget til, vi skal på camping, hvor vi i år skal ligge i telt. Jeg har købt et tunneltelt, med luftstænger, som er super nemt at slå op, det tog inden tid, så det glæder jeg mig virkelig til, at skulle holde en dejlig ferie med ungerne.


Det er også en titel jeg tænker er god at have med at gøre, nemlig "mor der holder ferie" :-)Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer