5 år siden

Tænk sig at det meget snart er 5 år siden, jeg rykkede teltpælene op fra Sydfyn og kom her til Ringkøbing.
Da vi valgte at flytte herover sagde vi til os selv vi prøver det lige af i to år, og så ser vi om det er noget vi stadig vil herefter, og om vi har lysten til at vende hjem.
Da de to år var gået, var vi slet ikke klar til at komme hjem og så kom Viktor til verden. Og puff så er der gået 5 år.
Selvfølgelig har vi haft lysten til at vende mange gange og det kan vi bestemt stadig have, og så er det især det at være tæt på familien og vennerne der trækker. Ikke omgivelserne, for skal vi kigge på hvordan vi opfatter de to forskellige kommuner, så er den vi bor i nu, nemlig Ringkøbing-Skjern kommune en hel del bedre på mange områder.
Man kan selvfølgelig altså finde noget man er utilfreds.
Vi kan til tider føle os splittet mellem Sydfyn og Ringkøbing, men der er bare godt at bo her hvor vi er nu og vi er faldet rigtig godt til. Især børnene har det godt her, og for dem kender de jo ikke til at have alle bedsterne lige om hjørnet, det er kun morten og jeg der gør det og kan lide et savn der.

Lige nu har jeg f.eks et savn til den sydfynske del af øen og det får jeg gerne når der går mere end 1 måned mellem vores besøg ved familien. Og heldigvis står ferien for døren og jeg ser dem snart.

For en ting er sikkert, jeg vil altid have Sydfyn nært i mit hjertet og jeg ved også at på et tidspunkt skal jeg nok komme til at opholde mig en del der igen, og det så bliver i en ferie bolig eller permanent det ved kun fremtiden.

Tænker også jeg snakker for fynsk til at jeg kan blive vestjyde, der synger jeg lidt for meget i mit sprog. Selvom jeg også får nogle jyske ord ind i mit ordforråd.

En ting er helt sikkert ved denne her flytning, jeg blev voksen af det, blev god til at stå egne ben, og til at have min egen lille familie, selvfølgelig kan jeg stadig ringe og få råd af mor og far.

Lige nu nyder jeg tiden her i Ringkøbing, men jeg har også visse ting, som kan få mig til at vende hjem, men lige nu er min base her. Og så længe det er godt her, så er det her jeg høre hjemme.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Familie

Synes godt om

Kommentarer