3. Fødselsdags Giveaway.

Så er det blevet tid, til den 3. Fødselsdags Giveaway. JUBIII :-)

Idag er der 2 heldige der kan vinde :-)

For det flinke folk bag Fuzzies, Ja de vil forære 2 personer et par valgfrie skindfutter :-) Læs i bunden af indlægget, hvordan du deltager :-)
Der er mange flere slags at vælge imellem, detter er bare et lille smugkig :-)

Se det er da bare fedt, og det er altså nogle så fine sko de har inde på deres siden.

Jeg har forelsket mig i et par guldsutsko, til Isabella, og dem er jeg lige ved at klikke hjem til hende :-) Kommer til at passe så fint til hendes Guldkjole :-)
Hos Fuzzies, går de op i at vores børn, går i nogle gode kvalitetsvarer, og du kan derfor også læse, inde på deres siden, hvordan deres sutsko er bygget op, så vi forældre ved at vi sikre børnene det bedste. Og det er jo helt bestemt noget, der går lige i hjertet på os forældre, for vi vil jo rigtig gerne have, at vores børn får det bedste.

Udover det lækre Fuzzies sko, så forhandler de også på webshoppen mærker som CeLaVi og En Fant.

Du kan følge dem her på facebook : Fuzzies facebook, Der bringer de gode nyheder om nye produkter, tilbud, eller også hvor du kan læse mere om deres produkt, som f.eks hvis de er blevet nævnt i et blad, eller testet :-) De har også engang imellem en god konkurrence, til dem der følger deres siden :-)

Lige da jeg havde fået Isabella, tænkte ja de er da meget søde de der sutsko, men hvor meget får jeg dem lige brugt, og hold nu op, det er jo hele tiden vi får dem brugt. Og nu hvor hun er startet i dagpleje, ja så skal der være et par derhenne, og så skal vi jo også have nogle hjemme. Ja og så køber mor en ny kjole til fødselsdag, så skal hun jo have nye sko også, altså det høre jo ligesom sammen ;-)

Sådan deltager du:-)

Fortæl i en kommentar hvilken par du godt vil vinde :-)

Husk der er 2 personer som vinder hvert et par valgfrie skindfutter

Konkurrencen slutter den 31 Marts.

 

Indlægget er sponsoreret.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Anne K
Anne K,
Vi vil gerne vinde er par sorte prewalkers med stjernen 😊
Pia Eriksen
Pia Eriksen,
Sort med fodbold 21/22herframinverdengaer.blogspot.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229