1 års fødselsdag....Tillykke til Barnets Verden.

Sponsoreret

Det er altid fedt at opleve, en webshop/butik overleve det første år. Og idag den 1 Juni har Barnets verden 1 års fødselsdag. Det er stort og jeg vil gerne ønske stort tillykke med fødselsdagen, håber at i kan fejre mange fødselsdage fremover.

Og for at fejre denne 1. fødselsdag, vil de gerne dele fødselsdagen med jer, så i kan inde på deres webshop finde en masse gode fødselsdags tilbud, og så kommer der altså en fødselsdagsgave med til mødrene :-)
Se selv deres logo, har fået et flag, det er så hyggeligt. Som der bliver fejret fødselsdag, jeg elsker fødselsdage, og vi har jo selv holdt Isabellas for nogle måneder siden, hvor hun fik det fedeste løbehjul, det er hun ved at være sej til bruge, NÅR mor eller far holder ved, men det styrker ihvertfald hendes balance.

i kan finde den her.

En anden ting hun fik, var de her legetøjs ispinde i træ, og de er et hit, vi får en is hver dag, og hun øver at sætte den ned i hullerne igen og igen, igår aftes der var den der, uden sure flip eller noget :-)

Og de smarte is, er faktisk med på fødselsdagstilbud :-)

I kan finde dem lige her.

De har holder fødselsdag til og med den 5 juni, altså på søndag. Så der skulle være gode muligheder for at nå at finde et fødselsdagstilbud. Ellers kan i gå ind på deres facebook, og skynde jer at deltage i deres konkurrence, den slutter idag :-)

Der kan man vinde denne her:
Men skynd jer ;-)

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229