Allmänt, Lördag

Hej!
Har alla haft en bra lördag? Det har jag iallafall ;)
Igår var jag och Alicia i Växjö. Vi shoppade lite grann och efter det så åkte vi hem till en annan vän där väntade även två till kompisar. När vi kommit dit så åt vi lite tacos och satt och pratade en stund. Och sen satte vi oss i soffan och bra tog det lugnt. Runt halv elva tiden åkte dom andra vännerna hem och jag och Alicia stannade kvar. så vi sov där tills idag. Runt två tiden åkte jag hem till mig, och sedan gick vi till en kompis till min mamma som har fyllt år så hon ville bjuda oss på lite mat och fika så då var vi där en stund. Så vi kom väll hem för ungefär 1,5 timme sedan och om en stund ska vi nog äta lite go kvällsmat. och sedan blir det någon serie eller en film. :)

Det kanske kommer upp lite bilder imorgon på det jag köpte igår ;)

Ha en bra kväll, kram på er <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hejsan! <3
Har alla haft en bra dag? Det har jag iallafall :)
Jag har inte gjort något särskilt mer än att gått i skolan. Onsdagar kan vara rätt så roliga i skolan då vi inte har så jätte jobbiga och tråkiga lektioner, vi har ju musik så det tycker jag är kul ;)
Jag slutade vid tre men jag och Alicia stannade kvar typ en timme till för att sjunga och lite så :)
Men nu ska jag äta och sedan kommer resten av min kväll bestå av en massa läxor då jag har svenska och engelska tills imorgon och matte tills på fredag.
Ha det bra, så hörs vi. KRAM <3

Likes

Comments

Vardag

Hej finisar, har ni haft en bra tisdag hittills? Jag har haft en hyfsat bra dag tycker jag dock har jag varit lite trött men annars så har det varit bra. Har inte gjort så mycket mer än att gå i skolan.
Alicia hängde med mig hem efter skolan, vi kollade lite serie och nu ska vi plugga lite, brukar ju gå bättre när man hjälps åt :)
Ha det så bra! Kram <3

(Tyvärr hade jag inga fina bilder idag heller ): så det fick bli två gamla)

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Hejsan alla fina! Det har varit ett långt uppehåll nu sen sist jag bloggade. Har tyvärr inte kunnat blogga på grund av att min mobil gick sönder och min dator har varit väldigt seg och konstig och har därför inte kunnat blogga. Men det har hänt lite saker sen sist, jag har faktiskt fyllt tretton, så nu är man tonåring haha :)
Annars har det varit en helt vanlig måndag, gått i skolan. Och för ungefär en timme sen kom jag hem från stallet det var ett riktigt jobbigt ridpass idag då jag hade en VÄLDIGT tjurig häst, så jag fick kämpa mycket idag. Men det blev bättre sen. Det kan ju vara nyttigt att rida lite arga hästar ibland också och inte bara snälla haha ;)
Nu har jag duschat och ätit. Och nu blir det matteläxa som gäller sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda.
Ha det så jättebra kram på er! <3

(Lite dåligt med bilder så, det fick bli ett citat)

Likes

Comments

Allmänt

Hej!
Bra med er?
Idag har jag inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt. Vädret har varit riktigt tråkigt regnat hela dagen nästan.
Men nu är jag hos syrran med familj och kollar på så mycket bättre och bara myser.

                                  

KRAM PÅ ER 💞

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Halloj!!
Idag har har det vart en vanlig onsdag, vart i skolan kom hem för ungefär en timme sen.
Det har gått bra tycker jag. Vi skulle redovisa om vårt arbete vi har jobbat med i geografin, det gick rätt bra tror jag 😂annars har det bara varit en vanlig onsdag. 
Nu ska jag vänta in mamma som kommer och hämtar upp mig och sedan hämtar vi upp min storasyster och sen ska vi åka till en kompis som ska ha ljusparty. Och medan jag väntar nu ska jag nog kanske kolla Youtube eller plugga eller ja vi får se vad jag hittar på.
                       Ha det bra så hörs vi
                              kram kram ❣

(har inga nya bilder så det fick bli två gammla bilder jag hittade)

Likes

Comments

Allmänt, Hästar , Ridningen

Hej på er!!
Idag har jag hittat på lite grejer. Först var vi hos min mormor, sen var vi i stallet för min syster rider på söndagar och efter det var vi hos min morfar och fikade lite.
Nu har jag duschat och gjort mig iordning.
Och sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske bli lite tv eller dator sen blir det nog till att försöka sova.

Ha det gött ❣
Natti natti 💖

Likes

Comments

Kalas

Tjenare!!
Som rubriken lyder så har vi haft kalas för min systerson idag, hela ett år blev han inte klokt vad tiden går 😊
Det var star wars tema så dom hade pyntat upp med massa fina grejer. Dom bjöd på minihamburgare och till efterrätt blev det tårta.
Och snart ska vi nog gå hem och då blir det nog en hel del plugg och sen ska jag bara ta det lugnt och ladda inför en ny vecka.
kram ❣

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Halloj!!
Idag har det varit en bra dag lite trött men annars har det varit bra.
Hade förhör på spanska läxan idag, känner mig nöjd över det. Tror jag skrev allt rätt iallafall 😃
När skolan var slut gick jag hem åt lite mellanmål och sen drog jag till musikskolan för att repa inför världens barn konserten som är på torsdag.
Nu ska jag nog ta och plugga lite engelska sen blir det att ta det lugnt och sen sova kan jag tänka mig.
Ha en fortsatt bra tisdag
KRAM 💞

Likes

Comments