Okej jag vet att det är tisdag nu men jag lägger upp denna ändå. Har varit på landet i helgen och har haft det så bra! Vi kom till landet i fredags, sen la vi i kräftburar. Sen somnade jag och dom andra väckte inte mig när det var dags att plocka upp burarna, det var nog bra för jag hade blivit skitsur haha. Sen på lördagen åt vi kräftorna och kladdkaka till efterrätt. Sen åkte vi hem på söndagen.

Ja, det var väll min helg, ha det bäst<333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag på landet, äntligen! Idag åkte jag, min faster och mina två kusiner ut till vårt landställe i skärgården. Vi tog först stora färjan sen fick vi gå genom skogen i spöregn :/ Hade en regnjacka men jag är helt dyngsur. Snart så ska vi ge oss ut igen (förmodligen), för att fiska kräftor i en insjö. Älskar kräftor haha. Imorgon kommer pappa och min bror ut också, vi tog färjan idag och dom tar våran båt imorgon.

Btw så fyller min pappa år idag, (det var därför jag köpte rosorna haha).
Ha det bra så länge<33

Likes

Comments

Hej!!
Måndag igen, suck*
I helgen har jag och en kompis, mamma, min storebror och en kompis till honom varit i Örebro och badat på ett äventyrsbad, det var skitkul! Sen sov vi över en natt på mammas landställe och kom hem igår. Har verkligen varit en såååå rolig helg!

Ha det bra<333

Likes

Comments

"Godmorgon" säger jag mitt på dagen. Skulle lagt upp detta imorse men hade inte tid då, så jag lägger ut det nu istället! Imorse testade jag att äta smoothie bowl för första gången och alltså, sååååå gott! Jag ska strax gå till matten vilket är SUPER tråkigt. Men imorgon är det fredag vilket är SUPER kul! Veckorna går så sjukt snabbt nu haha!
Ha det bäst så länge!! <333

Likes

Comments

Hej!
Jag heter Isabella men kallas även för Bella, jag är 12 år och bor någonstans i Stockholm. Jag gillar smink, fota och att redigera. Här på bloggen kommer jag vara aktiv så ofta jag kan.

  • 49 Readers

Likes

Comments