Fanfanfanfan.
Orkar inte hamna i samma jävla sits igen, helvete. Varför ska du kunna få mig att bli såhär så jävla lätt.
Vill åka någonstans, helt själv, jag behöver en helg för mig själv, typ vara på ett hotell, äta god frukost och sen bara ligga på rummet. Själv, tänka på allt.
Fan, jag är fast.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Inte skrivit på en evighet men har inte haft tid för att visa mig dålig under jul å allt.
Men nu ska skolan börja och självklart kommer den här äckliga jävla ångesten tillbaka. Och ingen märker någonting.
Igår mådde jag riktigt dåligt, kände mig verkligen nere. Hade som vanligt ingen aning om varför heller.
Jag önskade att någon kunde skriva ett sånt där gulligt sms till mig nån gång, så man vet att man behövs, att någon bryr sig om en. Men de är inte något jag räknar med.
Juste, har fått reda på att jag har add också. Spännande att se sen när jag börjar få medicin om något blir bättre och lättare.
Jag tror inte jag kommer klara skolan, tror jag kommer typ behöva gå om nästa år och isåfall skjuter jag fan mig själv.
Har börjat äta dåligt nu också, vet inte varför men mår typ illa så fort nåt ska ner i halsen. Som ni märker går livet bara mer å mer neråt, allting börjar bli värre och jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill kunna berätta för någon men har ingen jag kan göra de för. Ingen tar mig seriöst. Aja, fuck it. Ska försöka klara mig igenom dom här dagarna på egen hand. Godnatt.


Likes

Comments

Fast man vill ju ändå ha tillbaka kroppen.. #tankarnakommertillbaka
Likes

Comments

Bittert, de e precis vad livet är just nu.
Sitter fortfarande fast i den här jävla depressionen och ingen fattar hur man mår. Eller ja, ingen bryr sig nog.
Jag bryr mig inte om någon läser mina inlägg här, de här har jag som min egna dagbok. Ingen vet att den här bloggen existerar, åtminstone ingen jag känner.
Just nu vill jag bara bort, bort från allt. Bort från Sverige å alla människor i Norrtälje.
Så less på att ALLA snackar så jävla mycket skit om en. Jag fattar inte ens vad jag gjort. Men men, jag är väl en person folk bara skiter i.
Skolan går åt helvete också, ligger efter i massa saker, men jag orkar inte ta hand om de.
Vänner.. Ja vart finns dom? Hur vet man att dom är äkta? Ja iofs de finns inga. Bara å sluta leta.
Fyfan vad deprimerande den här bloggen är. Men den mesta delen av mitt liv är deprimerande.. Nån gång kanske de kommer ett roligare inlägg, när jag är glad för en gång skull.
Jag önska jag kunde spola fram livet några år, bara för att se hur man klarar sig, för just nu vet jag fan inte hur de ska gå till. Allt bara skiter sig.
Hela mitt liv rasar samman.
Fyller 18 om två veckor, de enda jag ser fram emot. Fast kommer väl inte hända nåt speciellt. Har inte direkt nån som vän som kommer göra nåt för en.
Nu ska jag ta en lång dusch, kanske gråta lite över det patetiska liv man lever.
Jag säger bara tack gode Gud för min familj, speciellt min mamma. Ta henne aldrig ifrån mig, hon är allt jag har. ♡
Likes

Comments

Trodde allt skulle bli mycket bättre när jag började om skolan på nytt, men allt känns bara värdelöst!
Alla vänner borta, har inte en enda jävel kvar.
Jag var otrogen mot mitt pojkvän för ett år sen å får fortfarande höra hur värdelös jag är. Jag orkar inte längre, vet fan inte vad jag ska ta mig till.
Just nu känns de som att ingenting någonsin kommer bli bra igen. Aldrig.
Fan att jag skulle bli en sån jävla äcklig idiot som alla hatar.
Jag önska att man kunde spola fram tiden, hoppa över dom här värdelösa åren.
Jag vill ta studenten men jag tror inte att jag klarar det längre. Speciellt inte utan min bästavän, och nån sån har man ju inte längre.
Nej jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. FAN för allt.

Likes

Comments

Tänker sluta höra av mig till folk nu. Dom struntar ändå bara i en och orkar aldrig träffas, när man dessutom väl planerat nåt så struntar dom i de i sista sekund. Dom hör aldrig av sig, visar inte att dom vill vara med mig, spendera tid med mig. Men ja, de e väl jag som är dum i huvudet å gör nånting fel antagligen, annars skulle dom väl inte bara skita i mig? Just nu är de tur att jag har min pojkvän, utan honom skulle jag inte leva nu, de e sant.
Aja, nångång kommer man väl härifrån å då ska jag skita i varenda "vän" man haft här.
Fuck allt å alla.
Likes

Comments

Är med och tävlar om en grym väska värde 9500!
Skulle vara så himla kul att vinna då jag såååå gärna vill ge min mamma en ny telefon efter allt hon gjort för mig! Hennes telefon är värdelös å hon har inte råd att köpa ny.. (de e alltså väska två jag vill vinna :D)
Nya solbrillor å plattång + hårfön skulle inte vara helt fel heller, har man redan nåt av de så skulle de va underbart att få lyxa bort ett syskon eller bästavän!
Hoppas verkligen jag får vinna för en gång skull, skulle vara så himla kul å en riktig ljuspunkt i livet!
Hoppas fler av mina läsare är med och tävlar också!
De gör ni hos: hotgossips.improveme.se !!!!


Likes

Comments

Nu jävlar ska jag kämpa för de här!
Inge mer skräpmat eller läsk, nu är de frukt och aloevera dryck som gäller!
Ska ut å promenera varje dag å gymma minst tre dagar i veckan! Kan ju även gymma när jag e hos min mamma eftersom mitt gymkort funkar där också, inga ursäkter längre!
Jag vill verkligen få den där perfekta kroppen å nu ska jag kämpa.
De kommer vara svårt nu under sommaren då man äter som mest å myser ute. Säger inte att jag måste klara de här (vill inte ha för hög press på mig själv) men jag ska försöka så gott de går! Klart de kommer bli cheatdays å så, men de tycker inte jag att de gör nånting! Speciellt inte nu på sommaren.
Beach 2015 är vad jag ska satsa på, å nästa sommar ska jag ha min drömkropp.
Likes

Comments

Då kommer en sån här kväll igen då allting känns åt helvete.
Jag är inte den personen som sätter mig å pratar med en vän/pojkvän, jag är mer en sån som håller allt inom mig å låtsas sedan nästa dag att jag mår perfekt.
Jag förstår inte varför jag mår såhär och det är det som gör allt så jävla svårt. Varför ska man behöva må dåligt när de inte ens finns en anledning till de? Ah, jag orkar fan inte.
För typ två veckor sen bröt jag ihop totalt, fick ett psykutbrott och slog å hade ner allt som fanns i min väg. Senare på kvällen skadade jag mig själv. Jag som trodde jag äntligen skulle vara en självskadefri person.. Ingen fick reda på att jag hade skurit mig heller, vissa tillfället önskar jag att någon tog tag i min arm och fråga vad fan jag höll på med, så jag äntligen kunde gråta ut och visa hur dåligt jag verkligen mår. Men nej, ingen tänker på att jag kan skada mig själv, jag är ju för stark för de, eller hur?
Någon dag ska jag komma dit, där jag inte längre behöver skära mig i handleden för att må bättre.
Jag tror även väldigt mycke beror på den här jävla aggressionen som jag har i mig. Jag blir arg för verkligen minsta lilla, de är sjung jobbigt för mig och jag kan bara tänka mig hur de är för min pojkvän att bo med mig.. Stackars människa.
Att han stannat hos mig under alla upp å ner gångar är mer än jag någonsin skulle kunna begära från honom, han är helt enkelt bäst och utan honom vet jag inte var jag skulle vara just nu.
Jag vill även bli smal, orkar inte vara tjock längre, men jag orkar inte gymma, jag är så jävla colaberoende och älskar pizza.. Svälta sig kanske? De är det snabbaste sättet jag kan komma på iallafall. Tänk att för en gång skull kunna vara snygg och våga gå runt i bikini. Jag tror ingen riktigt förstår mitt hat mot min kropp eftersom jag inte gör något åt de, men jag kan inte. De är samma sak som med folk som inte kan gå upp i vikt, bara de att jag inte kan gå ner..
Jag önskar jag hade någon jag kunde gråta ut hos just nu, eller ja, jag har två/tre personer jag kan göra de hos, men de är mig det är fel på, jag vågar inte visa mig svag. Det är nog inte många som sett mig gråta faktiskt..
Nu ska jag avrunda de här inlägget så att man inte dör av ålder medans man läser detta inlägg. Hejdå på er och hoppas alla mår bättre än vad jag gör!


Likes

Comments