Heyy Gutter

I dette indlæg vil jeg fortælle jer, hvad jeg lavede i min weekend.

FREDAG) Fredag var virkelig en af de mest stressede dage, jeg længe har haft. Jeg startede dagen ud med skole fra 9-15, hvor jeg havde terminsprøver hele dagen. Både dansk, og engelsk som ikke lige er mine skarpeste fag. Efter skole tog min mor, og jeg dirkte ind til København, for det var jo black friday. Her formåede jeg mig at købe 2 trøjer, en læbestift og et par bukser. Faktisk var det kun læbestiften, som var på tilbud. Vi spiste også på Cafe Norden, som var super lækkert. Herefter tog jeg hjem til en af mine venner, hvor han holdte noget hygge.

LØRDAG) Lørdag sov jeg længe, og slappede af. Ved en 6 tiden tog jeg på cafe med min mor. Efter holdte jeg noget hygge, for nogle venner. Herefter sov jeg sammen med mine 2 bedste venner, alt i alt en super hyggelig dag!

SØNDAG) Ihh, i søndags vågnede jeg op med drengene hvor vi smuttede til bageren, og købte lækker morgenmad. Senere på dagen var vi på pizzaria med en ven, og så var jeg bare hjemme i et par timer. Hvor jeg så Gossip girl, og slappede af. Om aftnen kom min bedste ven Lukas, og sov.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

HEYY!

Jeg har i samarbejde med junkyard lavet en rabatkode til jer! Jeg håber i vil bruge den, og finder ligeså lækre ting som mig.

Link til deres hjemmeside - HER

Rabatkoden giver 15% rabat på alle ordre over 500 kr. Gælder ikke minus salgsvarer + limited editions. Koden er " Isabella ".


Kys Isa

Betalt og sponsoreret af Junkyard

Likes

Comments

Heyy Gutter

I dag vil jeg vise jer mine ønsker 2017. Dette er både fødselsdagsønsker, da jeg har fødselsdag den 15. december, og juleønsker. Min første guide bliver ønsker for over 1500kr, næste guide bliver så under.

1) Mit første ønske er en iphone X. Jeg synes, at den er så fed!! Jeg har også hørt, at den skulle have et mega godt kamera. Link - HER

2) Ihh, den her taske er jeg helt vild med. Den er fra Valentino, og jeg har haft kig på den længe. Den minder nemlig meget i formen om en Zadig Voltaire taske. Jeg elsker den type taske. På billedet ses den i blå, men den er ligeså fed i nude/lyserød. Link - HER

3) Jeg har længe, godt kunne tænke mig et Louis Vuitton pas cover. Jeg rejser rigtig meget, og derfor synes jeg at det er det værd. Jeg vil vildt gerne have det med mine internalisere I.C.L, og så med sort og hvid streg. Link - HER

4) Nogle mener at Lala Berlin tørklæder, ikke er på mode mere. Jeg er ærligt pisse ligeglad. Jeg elsker dem! Jeg har allerede et i gråt. Jeg bruger det hver eneste dag, især her i de kolde perioder, men faktisk også om sommeren. Derfor kunne jeg godt tænke mig et til, og så faldt jeg for dette i lyserødt. Link - HER

5) Dette ønske, er meget pga mit arbejde.. Jeg ønsker mig nemlig en Imac. Jeg synes de super fede, og så tænker jeg også, at det er en, som man kan have i mange år. Link - HER

6) Sidste ønske, i denne omgang!! Det denne super rå ring fra Line og Jo. Jeg synes den er så fed, og helt klart noget jeg ikke har i min smykke kollektion. Link - HER

Kys Isa

Likes

Comments

Hejj Gutter <33

Jeg har besluttet mig at starte en lille serie på min blog, som jeg vil kalde " bag om designbysi ". Jeg får dagligt super mange spørgsmål omkring det, og derfor tænkte jeg at det kunne være en god ide. Det første indlæg i denne serie kommer til, at handle om min tur til Paris. Jeg var nemlig i Paris med min mor, i sidste uge. Vi var på en lille " forretningsrejse ", primært for at købe nye varer til shoppen. Vi fik købt en helt masse forskellige ting bla trøjer, toppe, jakker, sandaler, tasker og mere. Jeg glæder mig til i skal se det hele!! I kan holde øje på vores instagram - HER.

Vi har også en hjemmeside i kan tjekke ud - HER

Jeg håber at i kunne lide det, og vil følge med i fremtiden. Bag om designbysi #2, bliver med en masse spørgsmål. Så endelig spørg løs, og send nogle!!

Kys Isa

Likes

Comments

Plakat med vand - HER

Plakat med palmer - HER

Plakat med løve - HER

Plakat med tekst - HER

Heyy

I dag tænkte jeg, at jeg ville give jer et lille indblik af mit værelse. Jeg vil lige huske at sige, at man slet ikke ser det hele her. Mit værelse består ret enkelt af min seng, tv, tøj stativ, lille slags sofa ( billede 2), mit walk in closet ( sidste billede )og en masse reoler, hylder mm. Jeg er helt vild med mine plakater, som jeg har modtaget af Desenio. Jeg synes de er med til at pifte det hele op, og så er de MEGA flotte. Jeg har linket til alle 4, under billederne.

Der er link til de fineste plakater og flotte rammer fr Desenio her

PLAKATER - RAMMER

Jeg har skaffet en rabatkode til jer, som giver 25% den 14-16 november på Desenios hjemmeside. Koden gælder ikke for håndplukkede/samarbejdespapirer eller rammer.

RABATKODEN TIL DESENIOS HJEMMESIDE ER " ISABELLALAYBOURN ".

Jeg håber det kunne give lidt inspiration, til indretning af jeres værelse. Hvis i har nogle spørgsmål omkring hvor tingene er fra, så endelig spørg.

Kys Isa

Betalt og sponsoreret af Desenio

Likes

Comments

heyy

I går aftes var en succes, jeg tilbragte nemlig dagen med mine to bedste veninder. Den ene var Selma, som også er hende som kan ses på billederne. Selmas tvillingesøster Ida, var der også. Vi startede dagen ud med skole, som sædevanligt. Efter skole, var vi i fitness i en times tid. Derefter stod resten af dagen bare på hygge. Selma og jeg brugte denne lækre scrub fra Ortte. Den var super lækker, og vores hud blev overdrevet blød. Resten af aften gik på gossip girl og popkorn, hehe<33

Der er link til ansigts scrubben fra Orette - HER

Kys Isa

Betalt og sponsoreret af Ortte Natural

Likes

Comments

Heyy Gutter <33

Jeg har modtaget dette armbånd, og ur fra Daniel Wellington. Jeg er SÅ vild med det. Først og fremmest så synes jeg den sorte skive er mega fed. Synes det super fedt, at det lidt anderledes end det normale hvide. Så passer det også perfekt, her til de kolde måneder. Armbåndet har jeg været forelsket i længe, og var faktisk også på min ønskeliste i år. Det super fint, og jeg er allerede kæmpe fan. Udenover det, tænkte jeg at jeg ville vise jer mine nye støvler. Jeg har nemlig fået en del henvendelser omkring dem, men de er fra Giuseppe Zanotti. Jeg er ELSKER dem!!!! Jeg synes det fedt, at de skælder sig lidt ud, og er en del anderledes. Ringene er også med til at pifte det hele op.

Der er et link til uret her, og et link til armbåndet her.

Jeg har skaffet en rabatkode til jer, som giver 15% på Daniel Wellingtons hjemmeside. I skal bare bruge rabatkoden " LAYBOURN ". Min rabatkode gælder til den 31. december, jeg håber i vil bruge den.

LINK TIL HJEMMESIDEN - HER

Kys Isa

Betalt og sponsoret af Daniel Wellington

Likes

Comments

Hej gutter.

Så blev det sgu tid til en Q&A. Tusind tak til alle jer som har stilt spørgsmål. Jeg laver en #2, da jeg fik super mange. Så hvis i har flere spørgsmål, eller undre jer over noget, Så send mig en direct på instagram her.

1/ Yndlings butik?

Hmm, synes faktisk det lidt svært. Jeg tror det Zara, Fordi jeg altid kan finde noget derinde, og så det billigt hehe. Jeg kan også rigtig godt lide Norr i København, hvor jeg specielt har meget tøj fra Birgitte Herskind som forhandles der.

2/ Hvad fik dig til at starte en blog?

Jeg har altid elsket sociale medier, og gået meget op i mode. En del af mine veninder, spurgte mig tit hvorfor jeg ikke startede en youtube kanel eller blog, Det er nemlig noget som jeg ser, og læser hver eneste dag. Jeg snakkede så med min bedste veninde Sofie om det. Hvor jeg fandt ud af, at hun også rigtig gerne ville starte noget op. Så vi startede vores blog sammen som hedder LAYSOF, hvilket jeg er pisse glad for. Jeg har dog besluttet her for nyligt, at starte min egen også, da jeg også ville prøve det af.

3/ Hvor gammel er du?

Jeg er 15 år gammel, bliver 16 den 15. december<33

4/ Hvad motiverede dig til at starte en blog?

Helt klart, at jeg havde en veninde at starte det op med, da jeg var lidt nervøs for at starte det alene. Det motiverede mig også rigtig meget, at jeg havde alle mine veninder og venners opbagning og støtte.

5/ Hvordan redigere du dine billeder?

Hmm, hvis jeg redigere mine billeder er det på appen facetune. Jeg mener, at den koster penge, Det en virkelig god app, og jeg er personligt stor fan af den. I må endelig skrive til mig, hvis det er noget, i vil have et indlæg om.

6/ Hvad er dit yndlings smykke?

Jeg går med virkelig mange smykker, men mit yndlings smykke må være denne Saga ring fra designbysi eller mine Valentino armbånd. Som jeg har i sort, hvid og nude lyserød.

7/ Hvad er dit yndlings stykke tøj?

Synes faktisk denne var lidt svær, da jeg ikke som sådan har et yndlings stykke tøj. Jeg elsker sko, jakker og tasker!! Det også tit de items jeg bruger til, at poppe mine outfits lidt op. Hvis jeg skal vælge, så må det være læderbukser.

8/ Skal du på efterskole?

Nej, det skal jeg faktisk ikke. Jeg ville vildt gerne, men har besluttet ikke at tage på efterskole af forskellige grunde. Hvis i vil have et indlæg, omkring hvad jeg skal efter 9énde, og mine overvejelser. Så send en direct på min instagram - Isabellalaybourn.

9/ Har du nogle kæledyr?

Jeps, Jeg har en hund som hedder Chili, og en kat som hedder Panter.

10/ Har du et fritidsjob?

Ved ikke helt, om man kan kalde det et fritidsjob. Jeg er ejer af designbysi, og bruger rigtig meget tid på det. Jeg arbejder hver eneste dag, og det både morgen, middag og aften. Så man kan vist nok kalde mig selvstændig, og jeg elsker det. Det super fedt, at man selv bestemmer hvor, og hvornår man vil arbejde.


Tusind tak fordi i læste med, jeg håber at i faldt dette indlæg interessant, og vil følge med i fremtiden.

Kys Isa

Likes

Comments

Hej gutter

Tænkte lige jeg ville vise jer nogle billeder, fra forleden da vi lejede en båd. Dette var en af de solrige dage i Florida, nemlig 31 grader. Det var så overdrevet fedt! Vi lejede den i 4 timer, så vi havde masser af tid. Vi startede med bare at sejle lidt rundt, her fandt vi så det smukkeste villa kvarter. Hvor vi så de sygeste huse, jeg elsker personligt at se sådan noget. Udover det brugte vi stort set resten af tiden på at " lege " med delfinerne. De svømmer nemlig efter ens båd, ved moteren. De så søde, og det var helt klart et oplevelse. Jeg glæder mig allerede til senere, hvor vi skal leje båd igen her i Florida.

Jeg laver en Q&A, så i må meget gerne sende mig en direct på Instagram med nogle spørgsmål. SPØRG LØS!! Min Instagram

Kys Isa

Likes

Comments

Hej gutter

I dag tænkte jeg, at jeg ville dele mine ønsker her til de kolde måneder. Tusind tak til jer som kom med forslag til kommende indlæg, det værdsætter jeg.

1/SWEATER

Her på det sidste, har det været super populært med farverige sweatre. Jeg elsker personligt den nye trend da jeg er begyndt, at fokusere på at få flere farvet items i min garderobe. Den populære sweater er, den som de fleste nok kender fra Ganni. Ærlig talt, så gider jeg ikke betale 3000 kr for en sweater. Jeg hat søgt på nette, og fundet den her fra Mango. Jeg synes den er så fed, og så koster den kun 299kr!

2/BUKSER

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor fede de her lak bukser er. Jeg er ellevild med dem, og skal helt klart have skaffet mig nogle. Dem jeg har fundet er fra HM, og koster kun 299kr. Jeg tror, at lak kommer til at være meget på mode denne vinter. Det håber jeg i hvert fald.

3/STØVLER

Jeg elsker de her støvler fra Givenchy, og har dem i overvejelsen som mit næste køb. Jeg står nemlig i den situation, at jeg har fundet 2 støvler, som jeg super gerne vil have. Det ene par er dem her fra Givenchy, og så der et andet par fra Valentino. Jeg er SÅ i tvivl om hvilke jeg skal købe, men i får det sikkert at se i fremtide indlæg. Dem på billedet koster 7850kr.

4/BROWS

Lige pt bruger jeg ikke makeup i hverdagen, men vil rigtig gerne begynde igen. Jeg har holdt en meget lang pause fra det, fordi jeg simpelthen er for doven om morgnen til det. Jeg har SÅ meget makeup, og elsker at prøve nye produkter. Jeg har aldrig rigtig gjort noget ved mine øjenbryn, men tænkte jeg vil begynde på det. Jeg synes nemlig, at det super pænt her til de kolde måneder med en kæmpe sweater, og lidt markerede øjenbryn. Jeg har kigget på denne brow wiz fra Anastasia, den koster 199kr.

5/TASKEN

Mit yndlings taske mærke er Saint Laurent, jeg synes de laver de fedeste tasker. Jeg ejer selv en sort, meget klassisk taske derfra. Den er med frynser, og jeg bruger den næsten hver eneste dag. Jeg har kigget efter en hvid taske i lang tid nu, og bliver ved med at falde over den samme, som er denne fra YSL. Det en designertaske, og derfor er den også ret dyr nemlig 9300 kr.

6/LIPBALM

Jeg har lige brugt min yndlings læbepomade op i dag. Det er den her fra Elizabeth Arden. Så jeg skal helt klart anskaffe mig en ny, den koster 200kr.

7/PELSEN

Den her pels er så overdrevet flot. Den er fra Meotine, og koster 9500kr. Jeg synes Meotine pelse er super lækre, og jeg kunne en dag godt selv tænke mig en. Jeg tror ikke lige at 2017, bliver året hvor jeg tager mig sammen til det, men måske i 2018, hvem ved?

Kys Isa

Likes

Comments