Hej måndag! Hoppas som vanligt att helgen varit bra.

Min helg började med att en av mina närmaste vänner Melinda kom hit och hälsade på. Vi gick ut och käkade, sen hade vi köpt massa gotti som vi skulle ha till filmkvällen. Men vi hann aldrig kolla på någon film för att vi pratade så mycket haha. Så den kvällen var välbehövlig. Något som jag behöver med jämna mellanrum är just det här att sitta och umgås och bara prata i flera timmar utan någon stress eller nått. Att bara kunna vara sig själv med en vän är bland det bästa som finns.

När vi vaknade på Lördagen så traskade vi ner på stan för att gå i lite affärer och ta en lunch där. Jag hittade två stickade tröjor på rean, så kände att jag verkligen gjorde bra kap där haha. Efter några timmar på stan så följde jag med Melinda till tåget, då det var dags för henne att åka hem! Önskade att hon kunde stannat hela helgen, men vi hade lite fler planer som krockade..

Däremot så på kvällen så började jag tänka att jag inte känt lilla bebisen på länge och började oroa mig för att något var fel. Jag försökte ''buffa'' på magen, göra allt för att känna något. Men fick liksom ingen respons. Så efter ett samtal med 1177 så bestämde vi oss för att åka in till förlossningen på en kontroll. Barnmorskorna där var supertrevliga, och bemötte två oroliga förstagångsföräldrar jättebra. Dom kopplade upp mig på en maskin så att vi kunde höra hans hjärtslag, sen gjorde vi ultraljud och allting såg jättebra ut. Så vi fick åka hem lite senare, efter det så hade han party i magen haha. Dom rådde oss (eller mig haha) att ta det lite lugnt och att försöka o inte stressa så mycket, då bebis känner allt jag känner.

Söndagen var precis som en Söndag ska vara. Vi gjorde inget speciellt, på eftermiddagen blev vi lite uttråkade så vi gick ut på en promenad. Vi vandrade genom gamla stan, och jag kan inte förstå vissa gånger hur mysig stad jag faktiskt bor i. När vi kom hem så färgade min sambo min utväxt, sen gick vi och la oss.

Idag så står det jobb på schemat, och jag ska snart springa till bussen! Tog på mig ett extra pass imorgon, så det förhoppningsvis klirrar lite extra i kassan sen ;). Ha en bra Måndag så hörs vi senare!

Bilderna ger definitivt ingen rättvisa, men ändå. Hur fint är det inte här!?

På tal om fint.. Hur fin är inte min pojkvän?? Tänk att jag lyckades träffa min stora kärlek såhär tidigt i livet, och att vi väntar en liten prins tillsammans. Blir helt varm i hela kroppen när jag tänker att han ska bli pappa till mitt barn. Min bästavän, kärlek och pappa till mitt barn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments