Contains affiliate links

Godmorgon på er! Eller goddag kanske man säger? Själv har jag varit vaken sedan 7 ungefär, (hjärnan fortfarande inställd på thaitid haha). Har suttit i flera timmar och kollat igenom heela Ikeas sortiment på allting.

Min pojkväns syster och hennes pojkvän kommer hit från Norrland redan ikväll och ska stanna hos oss i helgen. Tänkte passa på att sno med mig dom till Erikslund imorgon och gå i lite affärer samt gå på Ikea, medans man ändå har sällskap.

Just nu så ser våran hall så ensam och tråkig ut, så har plockat fram lite saker som jag skulle behöva köpa och allting kommer ifrån Ikea så ingenting är speciellt dyrt! Är det billigt så är det bra haha!

Allt som finns på bilden har ni länkat nedanför.


Likes

Comments

Dags att äta lite frukost! Gjorde lite mannagrynsgröt med äppelmos (eller kanske äppelmos med mannagrynsgröt haha). Det går snabbt att göra och är otroligt gott att äta. En lite bättre frukost helt enkelt 👌🏽

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma igen! (kom hem i Torsdags eftermiddag ungefär). Det har varit sjukt skönt att få komma iväg och få ladda batterierna på en sandstrand med 35+ grader.

Men hur skönt det än är att åka iväg, så finns det inget som slår känslan av att få komma hem igen, få ta på sig sina mjukiskläder, sitta i soffan och titta på film eller att få lägga sig i sin underbart mjuka säng.

Det ''jobbiga'' med att vara hemma igen är att jag fortfarande är inställd på thai-tid. Så jag somnar av utmattning runt 21-22 tiden och är klarvaken runt 05-07. Skönt kanske vissa tänker, för då är det lätt att gå tillbaka till jobbet igen. Men nej inte om man jobbar natt. Då är det här ett helvete haha. Men men..

Så den här helgen har jag inte haft några måsten, bara tagit det lugnt.

Håller på att ladda in lite bilder från kameran till datorn, så kan visa er några bilder på hur jag haft det!

''Havsutsikt utlovas'', mellan grenarna så såg vi havet så vi ska absolut inte klaga haha ;)

Solnedgången var något av det finaste jag sett.

Här väntar vi på att taxin ska ta oss till toppen av berget där en minibuss ska ta oss till flygplatsen, där två plan ska ta oss hem. Det var en lååång resa kan jag lova!

Likes

Comments