Juni bestod av mycket festande och ännu mindre sömn. Det var studentfirande, födelsedagar, midsommar och någonstans där emellan så jobbade jag.

Tänkte lägga ut lite bilder från den månaden hihi.


Fina Melinda tog studenten. Varit på flera studentfiranden genom åren och dessutom varit student själv, men har aldrig sett en vackrare student!

Jag och Frida. Vi åkte till Uppsala för att shoppa inför mitt firande haha.

Jag och min lillasyster på min födelsedag.

Jag och min yngsta lillebror på min födelsedag.

Någon dag ute på Märsön.

Jag och Jonna som prinsessor på mitt prinsessparty.

Mina vänner på mitt prinsessparty. Dom är lika vackra på insidan som dom är på utsidan.

Lilla Viktor. Vi åkte till Västerås och käkade Tapas och drack lite drinkar. En mysig dejt, bara han och jag.

Jag och Vicky. Det här är på midsommar när vi åkte till Eskilstuna. Nog det bästa jag gjort någonsin.

​Och där tog mina bilder slut för Juni haha. Jag är så dålig på att ta bilder på andra, så det blir ju mest bilder på mig haha! Men men, en rolig månad med mycket händelser. 

Ska lägga ner min dator nu och diska innan ​P​ kommer hem från jobbet. När han väl kommit hem så ska vi ta en promenad ner till gymmet, det ska bli skönt att få röra på sig lite och det bästa med det gymmet är att dom har ett tjejgym. Tycker att det är mycket roligare att träna där inne istället för i det stora gymmet med massa killar som kollar på en (förmodligen kollar dom inte, men det känns som det jämt haha.) 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Du hade det inte lätt i skolan, tro mig jag vet det. Skolan var svår och vännerna nästintill obefintliga. Dagarna gick ut på att komma till och från skolan i säkerhet. Jag vet. Jag gjorde allt för att dom skulle springa efter mig istället, oavsett om det betydde att jag skulle kasta stenar eller pinnar på dom för att fånga deras uppmärksamhet, eller om det betydde att jag skulle börja storgrina som gjorde att dom tappade lusten att jaga dig. Jag gjorde det jag kunde för att du skulle komma hem, jag lyckades inte jämt. Men jag gav aldrig upp.

Du och jag delade rum i flera år, sov i loftsäng. Vi lekte med varandra, vi slogs, skrattade och grät. När jag var liten och det var dags för pappahelg och jag grät för att jag ville stanna hos mamma så tröstade du mig och sa ''Gråt inte, jag kommer trösta dig som jag brukar på nätterna''. Redan då stöttade vi varandra genom allt.

Du och jag satt ihop, gick du höger så sprang jag efter.

Vi gjorde allting tillsammans.

Tiden kom ikapp oss och vi började gå åt varsitt håll. Du började hitta dig själv, vänner kom för att stanna. Från att vara oskiljaktiga till att bara säga hej vissa dagar.

Du var min första bästis, jag är dig evigt tacksam för det.

Jag har alltid sett upp till dig, jag har alltid trott på att du kan göra allt.

Det har inte varit lätt och jag har många gånger tänkt elaka tankar om dig. Dom skäms jag för, och kommer alltid att göra.

Du är min storebror, du kanske inte kommer tro på mig när du läser det här, men du är min superhjälte.

Marcus: Jag hoppas att du lever livet därborta i Australien. Jag tänker på dig varje dag och längtar tills nästa gång vi videochattar. Jag beundrar ditt mod att flytta till andra sidan jordklotet, men jag avskyr att du är så långt bort. Akta dig för hajar när du badar, och se upp för alla mördarspindlar som finns därborta.

Jag älskar och saknar dig så mycket.


Likes

Comments

Ja jag är fortfarande arbetslös. Jag förstår verkligen inte hur en arbetsgivare vill ha någon som är ung kanske i 25 års åldern, utbildning och ca 20 års erfarenhet.

Det är ungefär så det är. Har nog sökt minst 50 jobb, har fått svar av kanske tre stycken att dom har gått vidare. Nej usch nu är jag riktigt less på att bara sitta hemma och klaga.

Till något roligare dåå.. vi har fått lägenhet här i Eskilstuna. Det är en tvåa på 75 kvm så den är riktigt stor. Vi ska på visning där imorgon, och ser allting bra ut så ska vi tacka ja!


​Det skulle vara drömmens dröm att få ha en ​liten ​sminkhörna i mitt hem. Försöker få ​P ​att låta mig ha det så, han är lite skeptisk men han kommer nog ändra sig tillslut haha.

Nu ska jag fortsätta titta runt lite efter jobb sen kommer ​P ​hem så då ska jag umgås med honom. Vi hörs väl lite senare i veckan, puss.

Likes

Comments