Just nu så sitter jag som vanligt på jobbet, har gjort nästan allt som jag ska göra så börjar bli lite trött nu. Meen det är sista natten, sen jobbar inte jag förens på onsdag igen! Rätt skönt haha.

Jaha nått nytt att säga?

Mår: Bra, har varit sjuk men det gick snabbt över.
Längtar till: helgen, ska på konsert på fredag med min lillebror och på lördag är det Valborg, så ska väl till Uppsala om vädret tillåter.
Less på: att vissa människor aldrig kan visa ifall dom vill något eller inte, dom bara måste leka douchebags.
Längtar inte till: imorgon, för då ska jag städa lägenheten, panta alla mina burkar och gå till banken.

Jaajaa nu är tvätten klar, så ska vika den nu, puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varför är det värre när en tjej går walk-of-shame än när en kille gör det?

Varför ska tjejerna skämmas när man går hem dagen efter, med sminket utsmetat, klänningen skrynklig och håret i ett ruffs som bara blir till på ett sätt?

Jag tror personligen att det har med att göra att man skäms. Du skäms inte för vad du gjort, utan du skäms för att du är rädd för vad folk ska tycka om dig. När jag säger folk så menar jag i största allmänhet andra tjejer. Det är dom som kan snacka så sjukt mycket.

Det är självklart att en kille också kan snacka skit om han ser en tjej gå hem dagen efter. Men oftast så är det tjejer som reagerar när man ser en annan tjej gå där lite smått full fortfarande och trött som ett as då natten antagligen inte innehållit speciellt mycket sömn.

Jag är absolut inte oskyldig, jag kan många gånger vara både tjejen som skrattar och sen nästa dag vara tjejen som går där.

Därför vet jag att det är tjejer som mest pratar om det.

Istället för att skratta eller viska om henne så borde alla VI börja med att höja upp henne. Förhoppningsvis så hade hon en jävligt skön och härlig natt.

Sluta kalla det för Walk-of-shame, vi lever i 2016, idag heter det Ride of pride.

Så nästa gång ni ska gå hem på morgonen från honom/henne håll huvudet högt, gå med stolta steg och le det största leendet ni har. För ni går just då Ride of pride. Dagen kan ju egentligen inte starta på mycket bättre sätt!


Likes

Comments