Min helg har varit super! i fredags så jobbade jag natt och sen på lördagen så drack jag först hemma hos mig med några och sen drog vi vidare på krogen.

själva kvällen var rolig, tills jag först ramlade av en stol som jag dansade på (måste tydligen alltid dansa på stolar på fyllan) och slog mig gul o blå. sen väl ute på krogen så vart jag knockad av någon snubbe så jag ramlade bakåt och slog i bakhuvudet. Hej bakfylla och hjärnskakning!
kvällen avslutades iaf först med mat och sen sov jag hos en mysig person.

Nu så jobbar jag, eller ja jag sitter på jobbet och skriver här. Det är lugnt just nu så då passar jag på.

Melinda och jag igår. älskar att klockan inte var mycket då men att man redan börjar slira med ögonen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Satt och kollade på bilder från midsommar nyss och började tänka på en grej som hände.

Jag var på Märsön denna gång med några kompisar, det var en tjej där som inte jag kände sen innan men som min vän känner sen en tid tillbaka. Vi börjar prata och spela spel och dricka och allt vad man nu gör på midsommar. Sen frågar hon mig om jag är osäker på mig själv. Jag blir lite chockad över frågan och skämtar bort den. Då säger hon att; man märker att du är lite osäker eftersom att du alltid måste skämta om allt hela tiden och inte ta någonting seriöst. Hela situationen blev lite obekväm så vi släppte det hela på en gång. Vi började spela ett spel som är ungefär som Sanning&Konsekvens varpå hon får en utmaning att kolla personen till höger om henne rätt i ögonen i minst 30 sekunder.

Såklart så var det ju jag som satt där, och jag tycker verkligen att det är svin jobbigt att behöva titta någon i ögonen, speciellt när den andra personen spänner sina ögon i mina. Då känns det som om jag blottar hela min själv för personen och ungefär som att min själ brinner upp. Haha det låter verkligen jätteskumt men det är så jag upplever det.

Iallafall så satte hon sig i mitt knä, dom andra började ta tiden och vi satt där och stirrade in i varandras ögon.

Tankarna i mitt huvud var hela tiden saker som, fan va jobbigt det här är, undrar vad hon tänker, varför sa hon att jag är osäker, undra om hon tycker att jag är mesig, börjar jag bli generad nu och undrar om jag andas för högt. Hon kanske tycker att det är störande.

30 sekunder gick och jag kände mig nästan helt utmattad när det var klart. Den här tjejen berömde mig efteråt och tyckte att det var bra jobbat av mig som klarade det.

Ungefär då kände jag också att jag är super töntig som började få beröm för att jag klarat av att kolla en helt vanlig person i ögonen i 30 sekunder. Ni hör ju hur det låter. Men efter det iallafall så började jag tänka att hon hade rätt, jag ska alltid vara sarkastisk, ironisk och bara allmänt skämtsam om allting.

Men måste det betyda att jag är osäker? Det kan ju ha varit så att just en sådan person som hon som sticker ut mycket och tar mycket plats gör mig osäker? För att då hörs och syns hon mer än mig. Lite bekräftelsebehov från min sida? Eller kan det vara något så enkelt som att bara för att hon frågat mig tidigare om jag är osäker, så blev jag osäker på henne?

.


Jaja, säger godnatt innan jag spårar ur i mina tankar. Så nattinatt på er // Osäkraste-säkraste tjejen i stan.

Likes

Comments


Vet inte vad jag vill få ut av det här inlägget riktigt, jag har supertråkigt. Egentligen så ska jag försöka sova, ska jobba natt inatt så måste sussa lite. Men det är svårt att sova när man inte är speciellt trött.

Jaja får väl kanske kolla på någon film och somna till den eller något.

Men först så kan man ju alltid köra en tbt.


Haha en bild från i sommras. Jag fyllde 20 år den 11 Juni, alltså på en Torsdag det här året. På Tisdagen så vaknade jag upp och var helt röd på näsan. Skickade en bild till min mamma i ren panik över hur jag ser ut.

Får en läkartid bokad på en gång, och det första läkaren säger är att jag har svinkoppor. Svinkoppor asså på riktigt.. Men jo så var det, och smittsamt var det också. Fick börja äta antibiotika på en gång och hoppas att jag skulle se bättre ut tillslut.

Torsdagen kom och jag såg värre ut än någonsin på näsan haha, skulle ha kalas för min släkt på fredagen och sen fira mig med vänner på lördagen. Var lite smått otaggad på livet dom dagarna.

Idag så är jag fortfarande lite röd, har fått som ett ärr där. Men är överlycklig över att jag blev ''frisk'' iaf och inte ser ut sådär längre.

Den här bilden är från i vintras har jag för mig. Inget speciellt egentligen.

Först en bild på Melinda, mig och Jasmine. Tror vi skulle köra en vanlig utgång eller något. Minnet är bra men kort.

Den andra bilden är också på mig och Jasmine. Tror det var midsommar förra året haha.

​Nej nu ska jag sova så jag orkar natten. 

Likes

Comments