En sån dag

Idag känner jag verkligen inte för att jobba. Sov så himla kasst i natt också, tror det är för att jag stressar i onödan över saker.
Just nu har jag lite ångest över plugget.
Vill så gärna prestera bra & därför tillkommer ångesten, för jag kan bli grymt besviken & ledsen på mig själv om jag inte skulle klara bra betyg eller klara kurserna över huvudtaget & sen tappa lusten helt & börja om på noll. Nä nu är jag för pessimistisk (så typsik mig)

Iallafall så börjar jag jobba kl 15-22 & jag hoppas denna kväll går fort så jag kan få åka hem igen & försöka slappna av & faktiskt somna lite.

På tal om stress så har även min bil valt att inte starta emellanåt. Ett sånt problem uppstod i fredagskväll när jag hade jobbat klart & skulle åka hem så ville den helt enkelt inte starta av någon anledning. Ringde pappa & efter en timme så valde bilen att hoppa igång. Provade att starta den förut också & det gjorde den så jag svängde förbi hemma i vretstorp & ska se om han fortfarande vill va duktig & starta när jag åker till Askersund. Livet med bil är inte så glamouröst alla gånger.

Dock var denna bil att köra ganska så nice endå.

Gillar

Kommentarer