Miiin dag

Upp 06:00, duscha, sedan bussen till lund! Seg dag i skolan. Hem sedan med Olivia & boka lite tider hit o dit. Sedan dra till gymnastiken som tränare för yngre. 17:00 hem! Nu, byta om och sedan dra till gymmet med kompis i 2 timmar. Ikväll: Ut o käka med några kompisar, mysigt! Inte mycket mer som hänt eller händer idag! Hade bra! Ska försöka bli bättre på att uppdatera som sagt! VI HÖRS :)

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Isabella Ericsson

Likes

Comments

I Lost You Forever

Hej på er! Under dem senaste 5 dagarna har jag fått väldigt många mail osv där många undrar om varför mitt "kärleksliv" inte är riktigt på topp. Det har blivit ganska många som undrat därför väljer jag nu att istället svara på er fråga här istället, dock kommer jag inte gå in på detaljer men men. Dit jag ska flytta, Heby då alltså, finns de en kille som vi kan kalla "E". (många har också velat ha bild på "E" och mycket mer men kommer inte lägga ut någon bild på honom eller något!, hoppas ni respekterar det!) Jag har känt honom sen i Mars ungefär. Jag själv vet faktiskt inte riktigt om jag & "E" var tillsammans på riktigt, då det var upp o ner väldigt ofta. Nu tycker ni säkert att jag är ganska löjlig osv om det inte ens var seriöst, men då får jag va löjlig då. Det rullade på ett tag men efter ungefär 3 veckor, 1 månad så vart det hejdå! Visste inte riktigt varför just då men vet nu när jag fått en bra förklaring. Efter några månader så började vi prata igen och känslorna kom tillbaka. Efter ett tag så fick "E" reda på en grej som jag inte alls är stolt över och ångrar, men jag kan tyvärr inte ändra de förflutna, iallafall jag skämdes o mycket mer! efter det så ja, det tog slut igen. Men det var ju uppenbart efter det jag gjort, o det gör mig faktiskt till en hemsk människa. Mådde extremt dåligt & jag förtjänade det!. Efter några veckor så blev vi vänner eller vad man ska kalla det. & såklart har ju "E" väldigt svårt för att lita på mig o det förstår jag!, så just nu... vet jag faktiskt inte om jag o "E" är vänner eller ovänner, eller om vi är något alls. Det är riktigt synd o mår inte jätte bra när jag tänker på det, "E" är en extremt fin kille på alla olika vis! & jag kommer alltid att ha känslor för "E" vad som än händer!. Vad jag gjorde undrar ni säkert, det är något jag inte tänker gå in på, men riktigt ruttet gjort av mig det är en sak som är klar. Nu när jag läser igenom detta är det kanske inte jätte bra men så vart det, jag gjorde en riktigt dum sak & förlorade killen jag verkligen älskar, det finns inget jag kan göra. Och det är synd, men "E" förtjänar verkligen bättre! Så, ganska "ostig" text enligt mig! Har inte kunnat blogga på några dagar då jag har haft väldigt mycket att göra men ska försöka blogga mer! Kram Bella

Likes

Comments

Isabella Ericsson

Hej på er!

Hade en blogg på blogg.se men byter nu! Jag är 15 år & från Stockholm. Född i USA men flyttade vid 8 års åldern till Skåne, sedan vidare till Stockholm. Ska dock flytta till Heby,(utanför Uppsala) Ska bli roligt men lite tråkigt att lämna alla fina vänner i Stockholm. Jag går inte på någon sport haha, lat ja! gick på gymnastik men slutade nyss, de blev mycket eftersom jag flyttar ganska ofta. Flyttar dock inte till Heby denna månaden. Kärlekslivet är inte perfekt, men det rullar på antar jag. 3 systrar o 1 bror. Men men de va lite om allt. Kommer blogga om lite allt möjligt som händer osv. Låter ju inte jätte roligt men får se hur det går då! Hade braa.

VI HÖRS!


Likes

Comments