Har du nogensinde tænkt på, at vi bruger cirka en tredjedel af vores liv i soveværelset?

Det lyder ret voldsomt når det bliver sat op på den måde, men i og med at vi sover 8 timer plus minus, sover vi en tredjedel af døgnet, og dermed også en tredjedel af vores liv. Derfor er soveværelset også en helt essentiel del af boligen, og selvom det ikke er det rum man oftest opholder sig i når man har gæster, så har det bare så stor en funktion, at rummet skal fungere optimalt.Personlig går jeg ekstremt meget op i interieur. Det er for mig en vigtig faktor, at min personlighed spejler sig i det miljø jeg omgås i. Jeg har derfor også udsmykket med en del billeder, både inspirerende, men og billeder som har en form for værdig for mig.

Mit soveværelse er mit safe space, det for mig går hånd i hånd med musik, da det har en fantastisk effekt på mennesket. Meget af det rum jeg har til rådighed, er derfor reserveret til "min musik", LP´er der tager meget plads, da lyden af pickuppen på vinylpladen rør noget dybt inde i mig.

Det hele er som base meget lyst, da man får en anden energi af, at være omgivet af lys i modsætning til mørke. Så er det eller fyldt op til randen med diverse "nips" såsom planter, stearinlys og supplerende, selvom jeg bilder mig selv ind, jeg er meget minimalistisk, er det nok ikke helt sandheden.

Og så selvfølgelig MASSER af spejle, helst guld.


Isabella

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej, det er ved at være længe siden.

Velkommen tilbage.

Jeg har den sidste tid ikke været online, dels for mistet motivation til alt (det kommer jeg ind på, i et senere indlæg), og dels for at fokusere på den sidste tid på mit efterskoleophold.

Så jeg gik på sommerferie lørdag den 24 juni, men dette år er det dog en anderledes sommerferie at gå ind til. Det betød ikke kun goddag til frihed, men også farvel til NSE.

Der har vi 130 mand (og kvinder) nu gået i et år. Det har været et år præget af medgang og modgang for os alle, og nogle mere end andre, Det er et sted, vi alle kom, med en lille drøm om noget stort, og stort blev det. Personligt har jeg mødt mennesker, jeg aldrig glemmer. Nogle har fået lov til, at opbevare sig i mit hjerte, for uden dem, skinner solen ikke. Vi har skabt os en anden familie, og vi er vokset til selvstændige mennesker sammen. Selvom ledelsen ikke så fællesskabet, ved jeg vi har et.

Det er et år, der går ti gange hurtigere end alle andre, "giv os tiden tilbage" synger vi alle i kor. Det er et uforglemmeligt år. Der vækkes et stort hul i min mave, når jeg tænker tilbage, tilbage på tiderne, tilbage på menneskerne. Dette vil altid være et stort savn.

Man møder venner, man mister venner, men vi har et eller andet sted altid haft hinanden.


Hvert et minut kan indeholde noget nyt, spændende og værdifuldt.

Alle vores oplevelser, samtaler og minder de er forevigt gemt.
Nedenfor har jeg skabt en lille billed-dagbog fra den sidste uge på efterskolen.


Bella.Likes

Comments

Hej igen.

Nå, det egentlig en dag eller to senere, end hvad jeg havde tænkt mig. Men man kan selvfølgelig ikke forudse, hvordan nettet er, der hvor man nu kommer til at bo. De sidste par dage, har jeg ikke kunne komme på bloggen, da nettet ikke kunne opfange ret meget, men nu er jeg tilbage.

Så dag to er mandag den 27.

09:00

Her mødes vi nede i restauranten for, at få fælles morgenmad. Der er både æg, bacon, croissants og så en helveds masse dejlig frugt.

09:45

Omkring kvart i ti, skal vi så ud og se Granada, som jo er der vi dag to befinder os.

Efter det, har jeg ingen fornemmelse omkring hvad der sker hvornår. Men vi er i hvert fald ude og gå en del. Vi får set smukke bygninger, og oplever kultur. Vi går 5 kilometer, og ender på en form for bjerg, hvor vi har en skøn udsigt til Alhambra Palace.

Herefter får vi gratis is, det smagte fantastisk.

Så var der frokost. Vi fik en sandwich med en form for skinke, ost og kartofler, det skulle tilsyneladende være meget spask, dog ikke lige min favorit.

Da vi havde spist frokost, fik vi to timers fri leg, det blev brugt på billeder, en smule shopping og afslapning,

Da det så er ved, at blive aften, tager vi samlet på en restaurant ude i byen, hvor vi får buffet, personligt mener jeg ikke, det var noget at råbe hurra for, men ja hvad kan man gør?

Vi bliver færdige med, at spise, og vender snuden mod hotellet, får pakket de sidste ting, og hopper under dynen.


xx Bella

Likes

Comments

Hej søde læsere.

Som I nok ved, var det rejsedag i dag, og jeg har besluttet mig for, så vidt muligt, at tage jeg med på min tur til Spanien. Det kommer kort sagt til , at handle om, hvad jeg har lavet i løbet af dagen. Så hvis nogle er interesseret i det, må I og-eller du meget gerne følge med. Hvis du ikke er til det der med tekst, så er du velkommen til, at hoppe over på min insta, stort set samme ting, blot kun med billeder.

04:30

Godmorgen.

Natten derpå sov jeg sammen med min veninde, da vi begge var nervøse for tidsskift. Vi præsterede, at komme op halv fem om morgenen, og begyndte så småt, at gøre de sidste ting klar til take off.

05:30

Morgenmad.

Halv seks skulle vi; sammen med resten af vores hold, mødes til morgenmad. Det var stille og roligt, og jeg fik lige lov til, at få min kop kaffe.

Derefter var det afsted i bus fra vores elskede slot, mod Billund lufthavn. Herfra mistede jeg tidsfornemmelsen, da jeg også faldt i søvn under køreturen.

10:45

Lets go to the gate.

Klokken 10:45 bevæger vi os så hen mod den gate vi skal flyve fra, vi stiger om bord, trods nogle irriterende medarbejdere, som vælger at fratage mig min håndbagage, det medfører så til, en lidt muggen Isabella, da hun ikke har fået hverken mad eller drikke indebords i mange timer (under hele flyveturen).

Ca. 14

Hello Málaga.

Så nu er jeg ikke helt sikker længere, men jeg mener vi landede omkring klokken 14 i Málaga lufthavn. Vi fulgtes i samlet flok ned i kælderen, efter at have fået vores bagage. I kælderen ventede der os en bus, og denne dejlig bus havde medbragt mad, så det begyndt det hele, at se meget lysere ud for mit vedkomme.

Da vi havde fået maden ned, kørte vi mod Granada, hvor jeg befinder mig lige nu.

Vi har fået lækker buffet med fantastiske fritter. Derefter begik vi os ud og så noget af den smukke by i aftentimerne.


Jeg vil gå i seng nu, da jeg efterhånden er meget træt.

Du må have det godt til vi ses igen.


xx Bella

Likes

Comments

Godmorgen og god søndag.
Så er det endelig blevet rejsedag for mit vedkomne. Efter en søvnløs nat, blev jeg vækket 04:30, og er nu på vej væk fra slottet og op mod Billund lufthavn. Derfra skal jeg så rejse mod Málaga og med en bus mod Sydspanien.

Opdatering følger.

See you soon.

xx Bella

Likes

Comments

Hej og <3-lig velkommen tilbage til min "offentlige dagbog".

Så her på det seneste er hele natøjslooket blevet ret hypet, og må da indrømme jeg er fan. Man skal dog være bevidst omkring, det man tager på til sættet, da det hurtigt kan komme til at se, ja nattøjsagtigt ud. Hele essensen er, at dresse det en smule op, men du kan selvfølgelig gå lige den vej, du fortrækker.

Jeg fandt billedet øverst, og blev nærmest som forelsket i suiten. Det er PJs', men stadig lækkert, klassisk og i den mere skandinaviske ende, hvilket jeg personligt fortrækker.

Sættet er fra Minimum, og det kan købes på trenddays hjemmeside, der er link ovenfor.


Håber dem af jer, som er interesseret i trenden, kan bruge det til noget.


God dag


xx Bella


Likes

Comments

Hej og velkommen tilbage.

Nu hvor solen er begyndt at titte lidt frem fra skyerne, fandt jeg det oplagt, at lave et indlæg omhandlende det. Og da det efterhånden, er et stykke tid siden, der kom noget moderelateret op på bloggen, besluttede jeg mig for, at komme med nogle bud på statementsunnies. Vi skal alle huske, at passe på vores dyrebarre kighuller, og nu hvor vi går sommeren (eller forhåbentligt lidt forår) i møde, er solbriller en klar vinder og en nødvendighed. Let's face it, hvis du ikke passe på øjnene, hvordan vil du så tjekke ham den flotte ud på stranden, desuden er brillen med det mørke glas jo en oplagt mulighed, til måske tjekke lidt mere ud, end hvad man normalt kunne tillade sig;))

Desuden kan en iøjenfaldende brille virkelig gøre noget for et outfit. Et monokromatisk sæt med en ordentlig brille skriger nærmet MODEEKSPERT!

Jeg har ovenfor linket lidt forskellige briller, i forskellige prisklasser, og hvis de ikke lige er dig, håber jeg, du fik noget inspiration, som du så kan tage med på solbrilleshopping.


Vi ses snart igen.


xx Bella

Likes

Comments

Godaften derude.

Her til aften besluttede jeg mig for, at forkæle mig selv. Og findes der en bedre måde end mad, I don't think so. Så jeg besluttede mig for, at smutte i køkkenet og lave lasagne samt en lækker frisk salat. Jeg kender ikke noget bedre end denne ret, og prøver altid at få det sneget på bordet.


Håber du har en dejlig aften, hvor end du er.


xx Bella

Likes

Comments

Hey Bloggen
Jeg har de sidste par uger være del i et designprojekt. Det har handlet om, at vi skulle fremstille en stol og indrette et tilhørende rum til det. I dag var så dagen hvor, vi skulle fremvise vores kreationer. Som selvfølge blev der serveret "lidt godt til ganen". Resten af dagen kommer egentlig til at bestå af forberedelse og afslapning.

xx IEL

Likes

Comments

Hey Bloggen.

Så i går var jeg ude og spise lækker brunch med moderen min. Vi benyttede tiden til at catche lidt op, nu hvor jeg jo det meste af tiden ikke er hjemme. Maden var yderst delikat, og kan klart anbefales. Da vi mente, vi havde siddet der nok, tog vi et smut i vores lokale center, og tilbragte lidt kvalitid der. Jeg fik også anskaffet mig nogle goder, til når vejret bliver en smule varmere, og det synes jeg var en pisse god investering (mor betalte), nu hvor jeg skal til Spanien om få uger,

I dag står det egentlig bare på afslapning, og så skal jeg have pakket mine ting, så jeg kan komme afsted igen.


Du må have en fantasitisk søndag.


xx IEL

Likes

Comments