Ångest

Ångest har vi alla nog haft någon gång i livet. Kanske inte över samma saker, men alla har nog känt känslan!

Det är vad jag känner när jag sitter framför min dator i detta läge och skriver. Det finns så mycket jag vill skriva om och förmedla men varje gång jag börjar så tar det stop efter några meningar. Ångesten smyger sig på och sedan raderar jag allt och börjar om. Rubriken ändrar sig ännu en gång och jag väljer ett nytt ämne med hoppet om att ångesten ska försvinna!

Så mycket flyger runt i mitt huvud och det går inte att fånga dem. Ilskan, frustrationen, sorgen och mer samlas om allt som händer runt mig och samtidigt så är det bara ångesten jag känner! Även fast jag känner denna känsla allt för ofta så är det bara jag som vet om det. Livet runt om mig fortsätter som vanligt utan informationen och jag sätter på fasaden om att allt är okej när jag låser dörren till lägenheten. Faktumet i om det här är att jag inte är ensam om att göra detta.

Så när du lämnar ditt hem ta den där extra tiden och säg hej till de runt om dig. Fråga hur dem mår. Visa engagemang i andras liv. Det kan och kommer hjälpa dem som du kanske inte tror behöver det!


Välkommen till denna blogg där mitt liv är i centrum

Vill ni att jag uppdaterar mer?

Gillar

Kommentarer