torsdagstanke: bygga hus-dröm

Godkväll! Jag och Adam lyckades hamna i världens bygga-hus-inspirationsbubbla ikväll. Vi har suttit framför pinterest och sparat bild efter bild. Det var verkligen en sån här kväll jag behövde. Koppla bort från verkligheten ett tag och bara drömma mig bort. Jag har verkligen en dröm om att bygga min egna villa i framtiden. Och tur för mig som lyckades hitta en kille som är minst lika intresserad av hus och arkitektur som jag är.

Något som jag aldrig har tänkt på förut är trädgården, men har nu insett att det är typ bland det bästa med tanken på att ha hus. Jag vill ha en riktigt fet bakgård. Ni vet med pool, utekök, soffgrupper, växter, belysning och hela köret. DRÖM!

Och mmm, titta här då!

Jag vill ha en öppen planlösning med stora fönster och mycket utrymme. Det ska inte vara kalt och opersonligt som jag tycker många moderna hus kan bli, men ett modernt hus vill jag ändå ha. Jag älskar annorlunda planlösningar och öppna ytor. Men det är viktigt med en personlig inredning tycker jag. Lite färg här och där och roliga former på vasar, lampor och filtar.

...som sånt här.

Nu har jag tankat klart på husinspiration för ikväll, men oj vad mysigt det är att bara skrolla igenom pinterest. Kan sitta i timmar. Spara bild efter bild. Kamerarullen är fylld.

Gillar

Kommentarer