Sommarens första dopp

Tisdag 18:09. Efter jobbet brände vi av ett svettigt träningspass, svalkade ner oss med en dusch, svirade om till lätta kläder och gick sen ut i solen med halloumi, majskolv och korv redo för grillning. En riktig svensk sommarmiddag i svenskt-sommar-väder när det är som bäst. Vädret den här veckan har gjort mig bortskämd. Och tacksam.

Onsdag 10:41. Jag hämtade upp Emelie, Emma och Emilia i en gassande het bil för en liten roadtrip. Vi mötte upp Olivia på ICA för att köpa lunch och sen fortsatte vi ut till vattnet. Baguetter, potatissallad, melon, vindruvor, singoalla och saltade chips var med. Jag lämnade badkrukstämpeln och tog sommarens första dopp. Vattnet var inte alls kallt så jag doppade mig en gång till. Då har man verkligen lämnat badkrukstämpeln, eller hur?

Det var en helt helt perfekt dag. Vi lyssnade på Veronica Maggio, Mares och andra sommarfavoriter och timmarna gick. Brände axeln och näsan och vid 15:30 drog vi hem. Jag hoppade in i en kall dusch och tog sen en stor klick aloevera där jag hade bränt mig. Jag som brukar vara duktig med solskydd slarvade ordentligt och det fick jag ångra under natten. Att somna på en bränd axel är inte att rekommendera. Som sandpapper mot lakanet. Idag blir det att skydda axeln från solen och hänga med Emelie innan det är dags för jobb. Önskar er en riktigt härlig torsdag i solen. PUSS.

Gillar

Kommentarer