Pirret att flytta

Jag kan inte beskriva pirret jag känner i kroppen just nu. Ända sedan barnsben har jag drömt om att ta mig iväg och nu är det bara två månader kvar. Stockholm har varit min favoritplats i många år trots att jag bara är där någon gång per år. Det är något speciellt med den staden. Iallafall för mig. Känns som hemma. När jag är där vill jag aldrig hem. Varenda story där stockholmsbor filmar solnedgångar, promenadstråk i parker och stadsvyer kickar igång pirret direkt. Längtar så jag spricker. Allt som annars brukar kännas tungt känns lätt just nu, bara för att jag vet att vi snart drar. Har velat det här så länge. Det känns som att ett helt nytt kapitel i livet börjar nu. Det oklara året efter studenten är gjort och nu börjar livet på riktigt. Sommaren är här och det är mina sista veckor i Umeå på obestämd tid. PIRR.

Jag ser fram emot alltihop. Att utvecklas och växa. Se vem jag är i en stad som inte är min hemstad. Göra det här tillsammans med Adam. Flytta in i vår egna lägenhet. Börja min drömutbildning. Träffa nya människor. Lilla grejen att promenera i nya parker. Göra nya rutiner. Växa. Våga. Ha kul. Prova nya restauranger. Lära känna våra nya områden. Dona på i lägenheten. Jag ser fram emot alltihop. Till och med det läskiga med att inte veta någonting. Bara ta det som det kommer.

Att våga slänga sig ut och inte stanna kvar i det bekväma gör någonting med en. Nu är det bara några ynka veckor kvar och dem vill jag maxa. Hänga med vänner, spendera tid med familj, jobba och njuta av sommar i Umeå. Sen drar vi i Augusti <3

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer