Mina senaste veckor

Måndagsmorgon. I torsdags blev jag klar med första mattekursen och idag börjar nästa. Mitt liv känns lite som en bok där jag börjar och avslutar av kapitel. Kurs efter kurs. 10 veckor i taget. Den 5 februari är jag klar med den här kursen och då börjar nästa. Franska! Det ser jag fram emot. Älskar verkligen det franska språket och hade väldigt lätt för det när jag läste det i högstadiet, så det ska bli riktigt roligt att ta upp igen.

De senaste veckorna har det känts som att jag lagt hela mitt liv på paus för matten, men nu i och med nästa kurs ska jag försöka få in lite välbehövliga pauser i plugget. Minst en promenad eller ett (kravlöst) träningspass för att få röra på kroppen och tänka på annat. Har de senaste veckorna helt & hållit struntat i träningen för att jag tyckt det tar onödig tid ifrån matteboken, men det är inget hållbart tänk.

Min nya jacka som kan vara den finaste jackan jag ägt. Livar upp vilken dag som helst!

Jag & min lillasyster Alicia förra helgen. Älskar henne så jag spricker. Gullunge. Hon som nyss var 11 är nu 14 och mitt uppe i tonåren. Det är så kul att se henne växa upp & gå igenom allt man själv gått igenom som tonåring. På gott och ont såklart. En sak är jag då säker på och det är att vi kommer vara bästa vänner livet ut! ❤️

Och min andra älskade syster som vi firade förra helgen. Jag & Adam ordnade en helkväll med pizza, hotshots & lekar för att fira att hon blivit 18. En kväll jag nog aldrig glömmer!

Lördagsfrukosten förra helgen. Kan nog utnämna mig & Adam till de största livsnjutarna som finns när det kommer till helgfrukostar. Att göra brunch är topp 10 det bästa jag vet.

En liten bild på mig när vi firade Gisela.

Här var jag & Adam och tog en kvällstur till Espresso House för lite julfika.

Dags att plugga. Puss!

Gillar

Kommentarer