Lugnt och skönt och bubbligt

Ni vet att jag skrev hur rastlös jag blir av att lyssna på musik? Kanske att jag tar tillbaka det. Eller i alla fall för idag. Min hjärna har gått på högvarv hela dagen. Och inte för att någon speciell tanke eller känsla florerat runt, utan mer att jag har tänkt över varenda litet beslut sjutton gånger om innan jag agerat. Allt ifrån om jag kommer må bäst av att gå eller cykla till om det är smartast att käka lunch hemma eller lyxa till det på stan. Mitt övertänkande på en helt ny nivå. Ändå har jag lyckats haft världens mysigaste dag. Hjärnan och hjärtat och kroppen har skrikit fredag hela dagen. Det känns verkligen som fredag och jag älskar det.

Efter träning och frukost svängde jag förbi och hämtade min beställning från Gina Tricot som jag längtat efter. Jag provade plaggen direkt i butik och jag blev helt KÄR. Finare sommarkläder har jag nog aldrig ägt. Materiell lycka när den är som bäst! Vid 13 åt jag min standardlunch här hemma (vegofärs o wokgrönsaker, ärtor o ett stekt ägg) och därefter blev jag rastlös. En gnutta det-är-sol-ute-så-jag-borde-ta-vara-på-vädret-ångest kom nog till mig och jag bestämde mig för att cykla till parken.

Fredagspodden var i lurarna och jag köpte med mig färska hallon innan jag satte mig i gräset på andra sidan älven. Solen var stark och vinden likaså, men den brydde jag mig inte om. Kort därefter blev jag rastlös så jag bytte podd. Provade Peg o Pennys podd som jag tokgillade, men det kröp fortfarande i kroppen. Ingen ångest, bara rastlöshet. Blundade och andades och insåg att det är precis det jag vill göra. Bara blunda och andas. Jag satte på en meditation och genast gick pulsen ner. En tacksamhetsvåg strömmade genom kroppen och pulsen var återställd. Jag fick tanken om att leta upp en gammal lista från mina tonår som jag slog på. Låt efter låt. Minne efter minne. Det var så mysigt och skönt och lugnt och bubbligt. Vilken dag det blev tillslut <3

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer