kära sommardagar

Vi är några dagar in på juni och jag är så kär i sommaren att jag aldrig vill att den ska ta slut. Har hunnit samla så många fina minnen redan och jag vill bara samla fler. I lördags hängde vi ett gäng på ängarna och det är nog en dag jag aldrig glömmer. Sol, vänner, öl, kubb, brännboll, bra musik. Vill göra det varje lördag.

Den här sommaren vill jag grilla så många gånger att jag blir less på det. Jag vill bada i havet trots att det är svinkallt. Sola fastän jag blir uttråkad. Träffa mina vänner mer än jag brukar. Äta lunch i solen. Se solnedgångar och grilla korv på en udde till middag. Jag vet att man säger så varje år, men den här sommaren känns extra speciell. Sista veckorna innan vi drar och därför vill jag maxa. Vill ha lördag varje dag om jag får bestämma själv, men trevliga grillkvällar en tisdag efter jobbet är inte så dumt det heller.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och göra mig redo för ett träningspass med Adam när han slutar jobbet. Träning är bland det bästa jag vet. Speciellt just nu när inte plugget tar all min tid och energi. Jag jobbar bara några dagar i veckan så då finns mycket tid över till träning och sola och kaffe. Mina tre hobbys just nu när jag är själv om dagarna, haha.

Gillar

Kommentarer