Glaaaada besked

Och så kom det. Meddelandet jag har väntat på i en vecka. Trots att provet förra veckan kändes riktigt bra blir man ju alltid nojig över resultatet innan man får se betyget på riktigt. Speciellt när det hinner gå över en vecka utan att få svar. Men så kom dagen tillslut, idag!!!

😭!!! Jag fick A. Trodde aldrig, aldrig någonsin att jag skulle fixa A. Aldrig. När jag skrev upp de möjliga utfallen för mitt totala meritvärde inför ansökningen i höst skrev jag inte ens in A i matematik 3b som ett utfall. Jag var så inställd på att jag aldrig skulle kunna fixa ett A i matte 3. Kanske ett B, om turen var på min sida. Men troligtvis ett C.

Och nu är det dags för franska! Jag gjorde prövning i matematik 1b idag och det gick helt okej. Tiden SPRANG iväg och jag hann inte ens svara på alla frågor. Missade många viktiga A-poäng, så vi får se hur det går med det. Har C i kursen sedan innan men gjorde en prövning i hopp om att höja iallafall till B, men så lär det nog inte bli. DÅ ska turen vara på min sida. Men vi får se. Hur som helst kan jag inte göra något åt det nu.

Dags att säga hejdå till matteboken och börja plugga franska! Pluggade ju det i högstadiet och älskade det så det ska nog gå bra, men det är ju ett bra tag sen ändå. Jag börjar känna mig rätt trött nu ska jag erkänna, men det är inte länge kvar nu. Första veckan i juni är jag klar med allt. Sen får vi bara hålla tummarna att det räcker 🖤

Gillar

Kommentarer