får man börja längta till vår?

Min nya favoritoutfit - svart klänning & snyggt bälte. Har gått och blivit klänningälskare. Skönaste plagget som finns ju! & samtidigt som man ser uppklädd ut. Win win!

Godmorgon från ett frostigt Umeå! Temperaturen visade -4 imorse. Kan inte riktigt fatta att det är november. Börjar sukta efter 2021 & nytt år. Tror jag vi alla gör förresten. Jag älskar tanken på ett nytt år! Längtar till jag får sätta mig & skriva några sidor om mitt 2020 & planer/mål/visioner för 2021. Det är ett roligt sätt att stanna upp & tänka hur man haft det året som gått & hur man vill ha det framåt. Jag är så peppad & spänd på 2021! Tror att det kommer bli ett bra år för mig.

Nu är det iallafall slutspurten för matten. Sitter från morgon till kväll & kan aldrig riktigt släppa det. Men det går bra, har haft riktigt bra fokus & flow igår och idag. Blir att sitta heeeela dagen idag. Min checklista är lång.

Men nu till något annat! TITTA vilka skor jag hittade på Nilson Shoes i lördags. Nej men jag är så kär så kär. Lyfter varenda outfit! & supersköna dessutom. Ett perfekt sätt att få in lite roligare material utan att behöva ta på sig ett par lackbyxor. Ett par skor i lack är precis så mycket lack jag vill ha. Älskar dem! Har dessutom gått och blivit helt kär i skor. Drar mig till varenda skobutik jag ser. I mitt framtida hem ska jag definitivt ha en skogarderob.

Sådär ska jag ha det. Fast i ett snyggt belyst skåp. Klackar i alla färger & former vill jag ha. Hade det inte varit så kallt ute hade jag gått med öppna klackar varje dag. Får längta till våren. Om man får börja längta redan nu? Jo då. Vi har våren i sikte! Pang så är vi där. Nu ska jag sätta mig vid matten och låta våren få inspirera mig. Förutom att få bära öppna klackar så är jag nämligen klar med matten lagom till vår. 🌸🌻💫

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Ja det tycker jag 😅

nouw.com/emelivet
agnesmathilda
agnesmathilda,
seagullcrying
seagullcrying,

Vart är den svarta klänningen ifrån 😊?

nouw.com/seagullcrying