Dagens outfit en inspirationsfylld torsdag

Voilá! Min outfit dagen till ära. Jag köpte den här underbara kjolen i somras från Gina Tricot men har knappt använt den, så idag var det dags! Snyggt med en svart polo & ett tjockare halsband som statement. Och röda naglar i juletider förstås.

Jag är på riktigt härligt humör idag. Ni vet dagar då man är FYLLD av inspiration & drömmar? En sån dag. Börjar liksom fundera på vilka företag jag vill starta i framtiden.. Vilka branscher.. Hmm så kul att spåna. Jag känner också hur jag verkligen börjar komma in i något slags julledighets-lugn. En vecka kvar till julafton idag! Har två fler julklappar att köpa & sen är jag klar. Det är till mina syskon, så jag vill fundera ut något riktigt bra. En nyårsoutfit försöker jag också fundera ut, för oavsett om det blir ett väldigt kort-på-folk-nyårsfirande så jag ska klä upp mig ändå! Att skåla in 2021 bör göras i glitter på ögonen, en snygg klänning & en massa smycken oavsett hur litet firandet blir. Inte ska jag gå miste om världens roligaste högtid att klä upp sig till!

Nu ska jag sätta mig & försöka beta av lite matte. Har alldeles för mycket spring i benen egentligen, så vi får se hur det går. Önskar er en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Nathaa
Nathaa,

Så snyggt!

nouw.com/nathaa
letsgetpersonal
letsgetpersonal,

jättefint! gillar mönstret och kedjan till det svarta, stilrena. Och svart och rött ihop är oslagbart

nouw.com/letsgetpersonal
moasiim
moasiim,

Så snygg outfit!

nouw.com/moasiim