dagens humör, beroende & längtan

Dagens humör: är på väldigt bra humör idag! Känner mig lite stressad över matten men eftersom jag kommer sitta & plugga hela dagen lär jag känna mig i bättre fas ikväll.

Dagens mående: jag mår bra & det är jag så tacksam över. Känner mycket tacksamhet just nu. Lycka. Förhoppningar. Ser fram emot allt som väntar, jul & nyår. Älskar den här tiden på året.

Dagens borde: matte, matte, matte!

Dagens frisyr: håret är inpackat i massa ricin- och kokosolja som jag sovit med under natten. Ska låta det sitta i tills efter gymmet vid 13.

Dagens smink: noll smink! Sminkar mig aldrig i onödan. Har jag en hemmadag är jag alltid osminkad. ÄLSKAR att gå osminkad.

Dagens klädsel: mina skönaste byxor ’petra trousers’ från Gina Tricot & en stickad tröja.

Dagens planer: matte, lunch, gym, matte, laga tacos till middag, matte.

Dagens materiella vill ha: nya träningskläder!

Dagens fundering: hur nyår kommer att bli. Hade världens bästa nyår förra året men på grund av omständigheterna blir det att tänka nytt. Är dunderpeppad på att fira till max så vill börja planera allt i tid så det blir bra.

Dagens beroende: jul...musik...ooos.

Dagens tråkigaste: matteplugget, just för att jag behöver få så mycket gjort idag. Men det fixar jag!

Dagens längtan: till juuuuul & nyår!!!

Dagens superlängtan: till dagen jag är klar med mina mattekurser. Oj vad jag kommer fira. Klappa mig på axeln. Men även vara dundernervös över om det räcker för att ta mig in på min drömutbildning.

Dagens låt: om jag inte ska säga julmusik måste jag säga Let’s love med David Guetta & Sia. Världens feel-good-låt!!! Rekommenderar! Den blir bara bättre & bättre ju mer man lyssnar på den.

Nu är det hög tid för mig att hugga ner i matteboken. Jag hoppas ni får en fin onsdag, eller lill-lördag som jag vill kalla det. Känns festligare. Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Jag älskar också att vara osminkad och är inte heller den som sminkar mig i onödan. Hoppas du får en bra dag kram❤️

nouw.com/evelinajosefines
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag är precis som du gällande smink, älskar också att gå osminkad. Skönt att höra att du mår bra också, hoppas det fortsätter så!

nouw.com/agnesmathilda