chic style

Hej hallå fredag & INSPIRATION! I onsdags blev jag dunderinspirerad till att satsa mer på min stil. Att hitta sin egen stil som både känns hållbar & går hand i hand med ens ’utstrålning’ & personlighet tycker jag rent ut sagt är skitsvårt. Sen har jag väl heller aldrig riktigt satsat på att ta tag i min stil på riktigt. Har kört på det jag tycker är snyggt och behövligt i garderoben. Sen jag började jobba på Gina Tricot har jag dock blivit mer och mer modeintresserad och tycker det är så kul att experimentera med kläder som kreativt uttryck. Ens stil kan berätta väldigt mycket om en person och det tycker jag är superintressant.

Jag har börjat hitta min stil tror jag. Eller åtminstone en stil & ’känsla’ jag älskar. Chic, inslag av franskt, kvinnligt, romantiskt, färgglatt, roligt.

Bilder från Thérèse Hellströms instagram. Älskar hennes stil & detaljtänk. Hela hennes vibe & livsstil inspirerar mig till skyarna!

Älskar det här med volanger, klackar, färg (lagom med färg, är inte så mycket för kaos), accessoarer, detaljer, puffärmar. Olika material & nyanser. Ofta klär jag mig i helsvart för enkelheten. Det blir liksom aldrig fel. Ganska skönt att bara smälta in också. Men samtidigt går jag runt & tänker hur kul det är med färg & genomtänkta outfits. Tänker att jag också en dag ska bli den som planerar min outfit på detaljnivå. Topp, byxa, väska, klackar & accessoarer. Och så tänker jag att det är något jag kan ta tag i när jag är 30 och har gott med pengar. Då kan jag satsa på min stil. Men sen fick jag ett litet wake-up call i veckan. Såklart jag ska leva ut i min stil redan nu!

Jag smäller av så fina dessa outfits är. Och så mycket Isabel det egentligen skriker. Älskar det klassat feminina. Klackar & kjolar. Klänningar. Smycken. Puffärmar. Roliga detaljer. Ju mer jag kollar på klänningen Thérèse bär på bilden till höger desto mer vill jag klicka hem den. SÅ vacker.

Det behöver inte alltid hända mycket i färgväg, men då älskar jag när det händer nåt med formen. Som ovan. SÅ snyggt med puffärmar & markerad midja. Ser lyxigt ut!

Sen är det ju svinkul med färg. Man blir så glad av det! Visst får man en känsla av att dessa lever ett väldigt härligt liv? Ytligt, men det ligger något i det.

Så mycket inspiration. Allt är hämtat från Pinterest samt några bilder från @tesshell på instagram.

Mmm så kul att dyka ner i inspirationsbilder... Kan kika på dessa bilder i timmar. Men nuska jag göra mig i ordning! Fredag idag! Hunnit med både träning, matteplugg & en trevlig lunch med Adam & min kusin Elias på stan. Strax väntar en liten shoppingrunda. Måste få omvandla inspirationen till handling. Och sen väntas prosecco. Och en trevlig middag. Helgen bjuder på jobb, 09:30-18 lördag & söndag. Kvällarna blir därför väldigt värdefulla. Önskar er en fin fredag & trevlig helg!

Gillar

Kommentarer