autumn thursday

Bilder från senaste veckan

Torsdag! Har haft en riktigt bra vecka. Blir full fokus på plugg idag & sen väntar kvällsjobb. Att gå ner i tid var det bästa jag kunde gjort. Jag har verkligen känt att jag hunnit med livet i veckan. Har liksom njutit och varit i nuet. Jag är supertaggad på jobbet ikväll! Älskar att känna så. Det blev ett härligt träningspass imorse innan jag cyklade hem i det fina höstvädret vi haft de senaste dagarna. Solen är framme! Njuter, njuter, njuter. Nu har jag precis mumsat i mig frukost och ska sätta mig ned vid matten. Imorgon är det fredag & ingen är gladare än jag. Fredagar är nog min absoluta favoritdag. Pirrar nästan i kroppen. Och mascaran åker alltid på. Oavsett planer. Det är som att jag vill göra mig fin för själva fredagen. Älskar det!

Men ännu är det torsdag & jag önskar er en fin dag, och har ni tid; passa på att ta en härlig höstprommis med en bra podd i lurarna. Ett riktigt må-bra-knep från mig! Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh vad härligt att höra att du har så mycket glädje och energi, det smittar av sig 😊 <3 hoppas du får en superhärlig dag!

nouw.com/hilma
elinm
elinm,

Håller med ovanstående, jättehärligt att höra hur glad du är! 😊

nouw.com/elinm
emelivet
emelivet,

Älskar den vita tröjan 😍

nouw.com/emelivet