Header

Godmorgon bästa ni, jag har en kul idé! Dags att ta reda på våra personlighetstyper! Jag har faktiskt aldrig tagit reda på det här men är något som jag tror är väldigt spännande faktiskt. Jag provade ett test och nu tycker jag även att ni ska göra det. Det tar 3 minuter, kom igen! HÄR hittar ni till det test jag använde.

Dock ser jag att de färgerna är "röd, gul, orange och grön" medan en annan hemsida innehåller blå istället för orange. Tror dock blått är det "rätta" när jag har googlat runt, men längre ner i inlägget kan ni hitta till andra sätt att utforska er personlighetstyp. Varje färg representerar en personlighetstyp och utifrån den färg som man är så kan man få en bättre förståelse för sig själv och varför man har de styrkor och svagheter som man har.

När jag fick mitt svar kändes det läskigt likt min personlighet. Så himla coolt.

Mitt svar var: "Du fick RÖTT! Enligt Dr. Carol Ritberger innebär det att du är en person som vill få saker gjort. Du är driven, konkurrenskraftig, och du gillar att ha kontroll. Du är mycket handlingsinriktad och du uppskattar effektivitet. Dr. Ritberger tillägger också att du som som har röd upplever vanligtvis stress och spänningar i nedre delen av ryggen."

"Driven, konkurrenskraftigt, gillar att ha kontroll" - hur likt kan det inte bli? Det där med stress och spänningar i nedre delen av ryggen stämmer dock lite mindre. Stressad kan jag verkligen vara, men brukar inte känna spänningar i ryggen, kanske för att jag tränar så pass mycket att den enda spänningen jag känner är träningsvärk?

HÄR är en superbra sida där ni kan läsa tydligt om alla personlighetstyper, hur man kan blanda dem och hur du hittar din egen. När jag har tittat lite extra noga ser jag nog att jag har en Röd/Gul personlighet.

Här är en beskrivning för det: Prestationsinriktad, entusiastisk, självmotiverande, självsäker

Egenskaperna stämmer verkligen in på mig och det är ganska förbluffande egentligen. Jag ÄR verkligen en Röd/Gul person och därför agerar jag "på ett visst sätt", äter på "ett visst sätt", drivs på "ett visst sätt". Coolt. Har ni tagit reda på era personlighetstyper? Tog mig 3 minuter, testa ni också HÄR eller lista ut HÄR! Skriv gärna i kommentarerna vad ni fick för resultat!

xoxo, Isabel  

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Träningen är en stor del av mitt liv. Jag älskar att träna och mår så fruktansvärt bra. Jag vet att jag har fått en hel del nya läsare här på bloggen och alla ni vet nog inte så mycket om mitt träningsintresse. Även ni som följt mig ett bra tag har inte heller fått en bra uppdatering på länge så nu är det dags. Varje söndag brukar jag publicera ett avsnitt av min serie "träningsdagbok" men har tyvärr halkat efter på det den här månaden, men nu är det dags att blanda in lite träning här igen.

Jag tycker det är så himla kul att dela med mig av min resa här på bloggen både för er men även för min skull. Jag älskar att läsa och följa andras personliga resor och därför delar jag även mina, bland annat träningen!

Jag tänkte avslöja något. Nämligen något jag är så fruktansvärt galet taggad på. Ni vet att jag i höstas pratade om att jag ville tävla i Body Fitness - nu har den drömmen legat och marinerats och jag har faktiskt lite bytt inriktning den senaste tiden. Jag har känt att jag kanske inte riktigt passar just body fitness. Jag har i ett halvårs tid bulkat och ätit så mycket jag kan för att lägga på mig mycket muskler då det krävs mycket för att tävla inom Body Fitness. Jag har på senaste tiden märkt att jag inte riktigt trivs i det. Jag trivs inte i tanken om att bli body fitness-stor längre. Jag flög därför in spontant på ett instagramkonto (första bästa) för att hitta någon som tävlade inom BIKINI fitness och kände redan vid första bilden att det kändes rätt.

Tanken om att jag kommer bli ännu mycket tyngre och större skrämmer mig lite grann då det känns som att jag tappar mig själv på något vis. Jag kommer självklart fortfarande lägga på mig muskelmassa och därmed vikt, men inte i den takt som body fitness kräver. Därför har jag nu bestämt mig:

Jag vill tävla i Bikini Fitness.

För några månader hade jag sagt att jag tycker att bikini fitness är "för tråkigt och litet", men den synen har ändrats totalt. Jag tycker det är häftigt att förändras och utvecklas. Bikini fitness känns faktiskt helt perfekt för mig. Där är det fokus på att framhäva klassiskt kvinnliga drag jämfört med Body Fitness som fokuserar på mycket mer muskler och en tydligare hårdhet.

Det är mycket fokus på ben och rumpa inom Bikini Fitness vilket jag förut avskydde. Det var en av anledningarna till varför jag ville tävla inom body och inte bikini. Jag ville fokusera på överkropp och inte benen på samma sätt, men nu har jag hittat en balans och kärlek för alla sorters pass och muskelgrupper. Benpassen ÄLSKAR jag nu för tiden och det här känns så jäkla kul.

Min kost och tävlingsinställning har varit lite off de senaste veckorna och jag förstår nu i efterhand att det har att göra med att jag började tveka på Body. Nu när jag äntligen hittat det jag vill satsa på igen känner jag tävlingsmänniskan inom mig växa och motivationen till att köra allt jag har är enorm.

Jag är så galet taggad.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Ibland har man skitveckor. Veckor som tar ifrån sig all lust till att vara glad, veckor som får en att kollapsa av stress och veckor som är fullproppade av enbart måsten. Jag vet att vi alla hamnar i sådana veckor och perioder ibland och därför vill jag ge er lite tips idag. Fokuset idag ligger på en enda grej. En grej som man egentligen alltid ska tänka på och leva efter, men som under dessa veckor är extra viktiga.

Det jag pratar om är att ta hand om sig själv. ♥

Jag är just nu uppe i väldigt stressiga veckor och då är det JÄTTEVIKTIGT att inte tappa bort sig själv. Det är så lätt att man bortprioriterar sig själv och bara gör sina måsten utan att vidare tänka på varför eller reflektera hur man faktiskt mår. Ibland gäller det bara att bita ihop och göra det som behövs, men det behöver inte betyda att man är tvungen att välja bort sig själv. När man är inne i stressiga perioder är det som allra viktigast att ta hand om sitt välmående.

Skriv upp det du behöver göra! - Att skriva upp vad som faktiskt behöver göras är jätteviktigt. Annars är det superlätt att bli ännu mer stressad och tappa bort sig själv ännu mer. Skriv upp det du behöver göra varje dag och prioritera rätt saker. Kanske att du måste skala ner på saker du egentligen brukar göra, som att se på serier eller liknande, men i sådana stunder behöver du prioritera det som måste göras. Gör det nu på en gång så belönar du dig själv med en serie sen!

Ta några dagar i taget - Att skriva upp det som behöver göras och sedan leva efter denna stressande och ångestfyllda överblick är inte det hälsosammaste. Jag tipsar dig om att först ge dig själv en överblick för att lättare kunna se vad som måste prioriteras, men sedan utifrån det ta några enstaka dagar i taget. Exempelvis om du har mycket i skolan och stressar över det - ställ dig frågan vad som är viktigast just nu? Är det inlämningen som ska in om två dagar eller den som ska in i slutet på nästa? Ta några dagar och måsten i taget. Det blir mycket lättare att ta sig igenom dem då.

Planera in välmående-tid med dig själv - För att orka stressiga perioder går det inte att bara köra på. Eller jo, visst att det funkar, men det är inte hållbart. Tappa inte dig själv. För att orka prestera får du inte glömma att uppskatta dig själv. Ett tips är att planera in 20-40 minuter varje dag då du gör något för dig själv. Skriva, ligga i soffan och se på någon bra video, gå en promenad eller låta dig själv vara kreativ genom att ex. pyssla eller sminka dig. Du vet nog själv vad som får dig att må bra.

Du är det viktigaste i ditt liv och om du själv hamnar i obalans är det inte konstigt att du blir extra stressad. Men har du en stabil grund i dig själv, vårdar din relation till dig själv varje dag och tar hand om ditt välmående kommer det vara så mycket lättare att ta sig igenom dessa stressiga veckor. Jag lovar dig.

Vi listade ut att vi har kring 70 timmar som är HELT fria varje vecka och dessa timmar är upp till dig att fylla. (Lästips "Livstårtan: ett verktyg för att fokusera på rätt saker i ditt liv") Jag lovar dig att du inte är upptagen precis alla dessa timmar den här veckan. Jag lovar dig att du har flera timmar (även fast du inte tänker på det) som du får bestämma över exakt hur du vill. Det finns ingen ursäkt till att inte ta hand om sig själv några timmar varje vecka. Det är snarare det som kommer avgöra ditt mående dessa veckor (tillsammans med de andra tipsen jag gav ovan).

Var effektiv när det kommer till det som måste göras och lägg in mer välmående-tid med dig själv. Det är superduperviktigt för ditt mående.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

För runt två månader sedan berättade jag lite snabbt om 100 mål med Isabella Löwengrip och att jag blev väldigt inspirerad till att själv skriva ner 100 mål. Som ni vet drivs jag av mål och det är en superviktig del i mitt liv faktiskt. Utan mål är det svårt att nå sina drömmar och utan drömmar är det svårt att drivas framåt. Dessa 100 mål som jag har skrivit är utan inbördes ordning och är en blandning mellan både stora och små mål. Gör en du också!

HÄR kan ni läsa de 100 mål som Isabella Löwengrip skrev och jag blev så himla inspirerad. Snacka om cool och driven kvinna med höga mål - jag blir så inspirerad av det. Nu kör vi!

1. Bo i Stockholm

2. Jobba med mitt drömyrke (blogg, sociala medier, foto, inspirera människor, hälsa)

3. Tävla i body- eller bikinifitness

4. Äga en fullformatskamera

5. Resa minst 3-5 resor varje år i framtiden.

6. Ha en storslagen fest någon gång

7. Inte börja dricka läsk

8. Vara bra på att vårda mina relationer

9. Samarbeta med Gymshark

10. Utforska USA

11. Vara online-coach

12. Äga ett par dyra, snygga solglasögon

13. Bli veckans blogg på Nouw

14. Fota mot LA´s väggar

15. Ha någon svensk kändis i kontaktlistan (enbart för skojs skull)

16. Tatuera något litet & betydelsefullt

17. Köpa en dyr väska

18. Nå 10 000 följare på Instagram

19. Resa runt i Thailand, Australien och på Bali.

20. Besöka Maldiverna.

21. Skriva en bok

22. Alltid försöka ha det fint och städat runt omkring mig

23. Vara bra på att hantera alkhohol i framtiden/kanske inte dricka alls

34. Alltid försöka ha målade naglar

25. Förändra någons liv

26. Vara en förebild

27. Ha en personlig stil

28. Bra på att ta hand om min hy

29. Leva ett hälsosamt liv med bra kost och träning

30. Vara egenföretagare

31. Göra något eget, ex. klädkollektion, bok, parfym, hudvård, smycken etc.

32. Bli världens bästa mamma

33. Alltid vara trygg i mig själv och mitt utseende

34. Gå på konserter

35. Skapa en trivsam vardag

36. Vara bra på att dricka vatten

37. Gå på gala

38. Leva ett liv utan stress

39. Vinna pris för något

40. Göra det som känns bra för mig

41. Laga god mat

42. Flyga business class

43. Lyssna på min kropp

44. Donera/skänka pengar till välgörenhet

45. Gå ut och äta rätt ofta

46. Se en flodhäst, giraff och elefant i verkligheten

47. Äga en hund

48. Ha en fet och uppstyrd brunch

49. Bli intervjuad

50. Ha en signaturmaträtt

51. Göra fotoböcker/album

52. Bjuda vänner på middagar

53. Vara rätt så ekonomiskt oberoende

54. Vara glad och lycklig

55. Vara bra på att spara men inte vara snål

56. Ha samt få en boksignering

57. Jobba i en inspirerande arbetsmiljö

58. Bli bra på business

59. Träffa mina förebilder

60. Alltid tro på mina drömmar

61. Ha klackar och fina kläder till vardags

62. Föreläsa

63. Fortsätta ha fina traditioner och högtider

64. Vara omslagsbild för någon tidning

65. Fota framför färgglada hus i Köpenhamn

66. Gå min egen väg

67. Vara med i TV/Radio

68. Bo i ett inspirerande hem

69. Göra karriär som ung

70. Bära kostym

71. Hålla hårt fast i mina fina vänner

72. Vara HELT nöjd med min blogg

73. Alltid drömma stort

74. Komma in riktigt bra i den bransch jag vill jobba inom

75. Aldrig bry mig om vad andra tycker och tänker om mig

76. Gifta mig

77. Samarbeta med inspirerande företag och människor

78. Varje dag känna mig fin i de kläder jag har på mig. Mindre utav de otrivsamma plaggen och mer utav de härliga, färgglada, Isabel:iga och trivsamma.

79. Alltid ha fina blommor hemma

80. Köpa sommarhus

81. Äga en macbook

82. Stå upp för mina och andra kvinnors rättigheter

83. Bli grym på att fotografera

84. Äta goda frukostar

85. Besöka många nya platser runt om i Sverige, restauranger och länder

86. Fortsätta att inspirera andra

87. Lukta gott. Gärna ha en "Isabel"-doft

88. Åka på yogaresa

89. Leva mitt drömliv

90. Göra min (framtida) bok populär, efterfrågad, inspirerande och säljande

91. Hitta en bra balans mellan jobb, familj, vänner, pojkvän, egentid

92. Alltid bära vackra smycken

93. Leva i nuet

94. Bli grym på marknadsföring

95. Vardagslyxa

96. Äta många hotellfrukostar

97. Ta vara på tiden

98. Fortsätta att hålla på med musiken

99. Alltid skriva. Skriva blogg, dagbok, listor, statistik, känslor, anteckningar etc.

100. Må bra och leva ett lyckligt liv.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgon mina fina läsare. Vet ni vad? ÄNTLIGEN har jag bytt domännamn här på bloggen och från och med nu behöver ni endast skriva in mitt namn isabelkensson.se för att komma till min blogg. Smidigt va? Det känns så skönt att ha en egen domän. Ännu ett mål avklarat och ännu ett steg i rätt riktning.

Det är konstigt det här med vad, hur och när man får signs om hur vida det man gör är rätt eller inte. T.ex. i lördags satt jag uppe i flera timmar och fixade med bilder men INGET gick vägen. Jag gav inte upp, men nästan. Jag hann iallafall skriva ett långt blogginlägg som jag dock inte publicerade då det helt plötsligt kändes bra igen morgonen efter. Den lördagskvällen kändes som ett tecken på att det är något som inte vill att jag ska lyckas, medan gårdagen kändes som ett tecken på att jag faktiskt kommer göra det. Allt slit kommer vara värt det. Dock ska jag vara helt ärlig med att säga att det nästan var skönt att få en liten motgång i lördags. Att äntligen få gråta ut och känna. Just nu gör jag allt i turbofart utan att stanna upp och då är det skönt att få känna ibland.

Alla motgångar och misslyckanden ÄR trots allt bara lärdomar på vägen. Klyschigt och oförståeligt men sant. Har man varit med om en motgång eller ett "misslyckande" så förstår man nog vad jag menar. Man känner på sig vad det givit en.

Det känns som att jag verkligen börjar hitta mig själv i mitt bloggande nu. Trots att min blogg alltid har speglat mig själv och mitt liv så känns det ännu mer rätt nu, och även det känns som ett steg i rätt riktning. Saker har sin betydelse. En samarbetsförfrågan som inte gick som jag tänkte mig men som istället gav mig supermycket. Föll över en snabb youtubevideo på en redigering som gjorde att jag hittade min grej. Inget känns som en slump och när jag inte trampar runt i nedgångar känns det verkligen som att det kommer vara värt det.

Det kommer att vara värt allt slit jag lägger ned. Det kommer löna sig. Jag har dock inte riktigt fattat vad det skulle innebära om jag faktiskt skulle lyckas med min dröm. Förverkliga och nå det jag drömmer om. Shit alltså. Jag har bara lite surrealistiskt tänkt på att det är "en dröm jag har" och genom det jobbat så extremt hårt för det, men jag har aldrig faktiskt stannat upp och reflekterat över att min dröm kan bli en del av mitt liv. Att jag faktiskt kan få jobba med det jag vill. Få leva där jag vill. Att Isabel kommer sitta där om 5-10 år och vara så jäkla stolt över sig själv. Tacka sitt 17-åriga jag för att hon stod ut från mängden, inte brydde sig om vad någon annan tyckte eller tänkte, jobbade så orimligt hårt med sin dröm och gjorde allt för att framtida Isabel ska få leva sin dröm. Det är fint tycker jag.

Oavsett hur min dröm formar sig genom åren kommer det fortfarande att vara min dröm och jag VET att jag kommer att nå den. Jag vet det. Trots motgångar. Det är bara en galen tanke. En galet fin tanke.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Måndag: SOON DONE!

Tisdag: Imorgon ska jag gymma som vanligt, fota, ha en lång skoldag med bland annat musikprov, öva med mitt band inför projektet vi har vecka 12. Helt galet hur fort tiden går, bara några ynka veckor kvar. Lite smått stressad men samtidigt extremt taggad.

Onsdag: Onsdag blir nog en väldigt vanlig dag. Kanske prommis med en vän eller serier med Linus efter gym, skola och bloggtid.

Torsdag: Det här blir en väldigt lång dag. Gym och skola på dagen och sedan vid 19 ska jag repa inför folkmusikfestivalen som äger rum på fredagskvällen. Det ingår i en av mina musikkurser som jag går. Ska jag vara ärlig så är jag inte superdupertaggad på detta. Det är inte riktigt min grej det där med folkmusik. Visst att det är häftigt, men inget som intresserar mig mer än så. Men bara att bita ihop och göra!

Fredag: Gym, skola och sedan folkmusikfestival på kvällen. Lite halvsegt att spendera fredagen på, men jag har fantastiska klasskompisar så det ska nog gå bra. Jag är bara väldigt rädd för att få en obotlig migrän...

Lördag: På lördagen ska jag fota, mysa, äta gott och bara ha en lugn dag. Det ser jag fram emot. Dessutom ska jag duscha och göra mig fräsch, kanske smörja in mig själv i brun utan sol och göra mig fin inför..

Söndag: ..min FÖDELSEDAG! Jag älskar faktiskt att fylla år. Tycker det är så mysigt att ha en heldag med fokus på bara mig själv. Låter kanske själviskt, men det får det vara. Äta gott, umgås med familj, få fina presenter, känna sig lycklig och bara gå runt och vara glad. Har turen att få riktigt fina födelsedagar så det är något jag alltid ser fram emot.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Okej, dags för ett inlägg där ni får hänga med på hur en vanlig vardag ser ut för mig. Vi kör!

Jag vaknar kring 04:00-04:30 varje dag (förutom helger) och går då direkt ner till köksbordet med datorn och börjar blogga. Mitt i det gör jag/Linus frukost som jag sedan försöker få i mig medan jag sitter och bloggar. Oftast blir det äggmacka, gröt eller kvarg. Det brukar ta kring 1-1,5h att göra det som behövs samt äta frukost och därefter skyndar jag mig att välja kläder för dagen, borstar tänderna, tar på mig träningskläderna och sedan springer jag till bussen som går 05.48.

Vid 06.30 är jag på gymmet och kör ett pass i ungefär en timme. Jag önskar att jag hade mer tid att träna på morgonen men tyvärr hinner jag bara med en timme, för sedan är det dags att byta om och göra mig i ordning för skoldagen. Just nu testar jag och Linus ett nytt träningsupplägg som känns VÄLDIGT bra hittills, ska dela med mig av det till er sen!

Vid 07.30 gör jag som sagt i ordning mig och strax före 08 brukar jag vara klar. Då går jag & Linus ut och försöker hitta ett fotoställe för att fota bloggmaterial så som dagens outfit eller liknande. Äntligen börjar det bli ljust ute när man ska till skolan vilket underlättar bloggandet så obeskrivligt mycket. Sedan går jag till skolan som börjar 08.25.

Jag går i skolan mellan oftast 08.25-14.30 (ibland slutar jag 16.05 och ibland 13:50, beror på dag) med bland annat dessa människor. Fina Agnes och Julia, som jag tycker om er! Just nu flyter skolan på väldigt bra men om en vecka har vi världens mest plågsamma vecka. Prov varje dag. Jättekul! Dock har jag väldigt lätt för att lära mig och har alltid varit rätt duktig i skolan så det lär gå bra, men samtidigt går det inte att inte stressa upp sig över en sådan maxad vecka.

Jag brukar komma hem från skolan mellan 15 och 17 och därefter sitter jag med bloggen så länge jag har möjlighet. Slutar jag tidigare kan jag sitta med den längre, slutar jag senare får jag försöka vara så produktiv som möjligt för att hinna med det som ska göras. Sedan brukar jag äta middag och därefter brukar jag antingen gå på promenader med vänner eller fortsätta att hålla på med bloggen. Den tar upp väldigt mycket tid men eftersom att jag brinner för det här hittar jag alltid motivationen.

På kvällen brukade jag för några veckor sedan vara väldigt duktig på att meditera, men just nu är jag inne i en väldigt stressig period och till och med de 10 minuter som det tar att meditera ser jag som "waste of time" när jag istället ex. kan blogga eller redigera bilder i 10 minuter. Jag måste verkligen bli bättre på att ta upp meditationen för jag behöver det i min vardag. Inte ta varje chans till att jobba utan att även försöka ta hand om mig själv. På kvällen brukar jag och Linus iallafall äta kvällsfika beroende på hur sen middagen blev (oftast kvarg) och efter det lägger vi oss och ser på en serie till klockan är runt 21. Sedan är det läggdags, för klockan 04 ringer alarmet igen.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Contains affiliate links

Imorse var jag och hämtade ut ett paket från NA-KD och det är alltid lika roligt att få öppna paket. Det här är beställningen som jag fick i och med att jag vann den andra veckotävlingen i Nouw, så himla kul! Därför tänkte jag att det hade varit kul att gå igenom vad jag fick. Dessutom får ni inspiration till vad ni själv kan lyxa till att klicka hem. Våren är trots allt på ingång..

Trendiga solbrillor i lila ★

Först ut är dessa SVINCOOLA brillor som skiftar i mörk- och ljuslila färger och jag tror de kan vara riktigt coola till våren. Varje år utser Pantone årets färg och förra året var det greenery och under året kunde man se allt från ljust grå-grönt till mörka skogsfärger. I år är det även denna gång en färg med attityd, nämligen ultraviolet. Lila. Så himla oväntat men kul tycker jag. Jag har aldrig varit ett fan av lila och därför känns det faktiskt riktigt kul att få se lite lila inslag i årets mode och inredning. Redan nu börjar jag haka på trenden, därav mitt val av färg på brillorna!

Galet fin orange stickad tröja HÄR ★

Sedan köpte jag en superduperfin orange stickad tröja som jag MÅSTE få fota i snart, helst tillsammans med någon av brillorna. Här är inte världens bästa bild, men om ni klickar ovan ser ni hur fantastisk den är. Visst är den FIN? Jag har varit sugen på en orange tröja sedan jag såg en på H&M för runt 3 månader sedan och därför var det ett självklart val att klicka hem den här när jag såg den på hemsidan.

Svincoola gula brillor med Cat Eye ★

Sedan har vi dessa brillor som jag fullkomligt älskar. Tycker det är så galet snyggt med cateye-trenden på brillor och speciellt i färgglada kulörer. Gult, rött, grönt. Dessa kommer bli super till våren! Är så sugen på att få till en riktigt uppstyrd och grym fotografering. Det är bara så himla tråkigt väder. Dessa brillor kommer nog att få följa med på den fotograferingen iallafall, och många fler..

Jag ville inte bara beställa kläder och därför valde jag att blanda in lite accessoarer, både solbrillor men även örhängen. (Tyvärr är dessa örhängen slut på hemsidan). Jag älskar örhängen och det är verkligen en detalj som kan göra så himla mycket till en outfit. Dessa blev jag lite extra kär i och jag ser fram emot att använda dem.. Visst är de vackra?

Pink & Red blouse ★

Sist ut är denna OTROLIGT fina blus från Andrea Hedenstedts kollektion tillsammans med NA-KD. Jag är fortfarande väldigt inne i rött & rosa och eftersom jag är en riktig blus-älskare var jag bara tvungen att klicka hem den. Visst håller ni med om att den är FANTASTISK?

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Jag har länge tänkt på idén om att låta min pojkvän och mina vänner svara på frågor om mig för att ni ska få lära känna mig ännu bättre. Kul idé va? Först ut är min pojkvän Linus, vi kör!

Hur skulle du beskriva Isabel med 3 ord?

Driven, perfektionist och älskvärd.

Hur träffades ni?

Vi träffades under Isabels konfatid 2015-2016 då jag var ledare och hon var konfirmand. Det började med att hon la till mig på snapchat och därifrån kom vi bara närmare och närmare varandra. När vi sedan träffades själva för första gången kände jag direkt att det här är den tjejen jag vill vara med.

Vad tycker du om hela hennes blogg/sociala medie/foto-intresse och all tid hon lägger ned?

Jag tycker att det är så himla kul att hon har ett sånt stort intresse för detta och jag vill verkligen att hon ska göra det hon tycker om. Eftersom att hon verkligen brinner för det här är jag väldigt glad för hennes skull. Dock såklart att det kan vara lite jobbigt ibland när det tar tre timmar att göra ett blogginlägg eller att lägga ut en instagrambild.

Är hon svartsjuk av sig?

Det kan hon vara ibland.

Vad borde Isabel tänka på oftare?

Hon borde tänka på att inte stressa ihjäl sig när saker inte funkar som hon vill, utan att ta det lugnt och försöka igen utan att stressa upp sig. Dock om det inte går som hon vill blir hon arg och då är jag bara ivägen om jag försöker att hjälpa till.

Vad gör Isabel som du stör dig på?

Hon kan blogga/redigera bilder/instagramma i FLERA timmar. T.ex. igår då hon redigerade sin header till bloggen i TRE timmar och sen var hon inte speciellt nöjd med den heller...

Vad är det bästa med Isabel?

Hon är verkligen den snällaste och bästa människan i hela världen och hon är så extremt driven och har en plan med vad hon vill göra med sitt liv. Sedan är det också extremt roligt att hon har fått samma intresse inom träningen som jag har. Hon har lärt sig sjukt mycket det senaste halvåret inom träning samtidigt som hon har gjort så mycket annat på samma gång. Det är en grej som jag aldrig skulle kunna göra.

Drar hon igång bråk ofta?

Nej, vi brukar inte bråka men vi kan såklart diskutera saker. Dock är det oftast Isabel som har rätt...

Har Isabel förändrats sen ni träffades? På vilket sätt isåfall?

Ja, hon har blivit mycket mer målinriktad, självsäker och hon vet vad hon vill göra med hennes liv. Det tror jag också ni som läser hennes blogg känner till, ex. vad hon vill åstadkomma med träningen, bloggen osv.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Åh, idag invigde jag den här favoritjackan för i år och det tyder på VARMARE tider hoppas jag. Den här veckan har det faktiskt inte varit så kallt och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Den här fotograferingen tycker jag om så mycket. Den är från i November och när jag tänker på det är det är så galet länge sen? Känns som vi nyss var ute och fotade det här och det är 3 månader sedan. Sjukt.

Dagens önskan och längtan är verkligen att få åka iväg. Stockholm, Paris, London, LA, Köpenhamn. Var som helst förutom här i Umeå. Vill bara iväg och fota. Det är så fruktansvärt dåliga fotolocations här där jag bor och det är så himla tråkigt. Hela min blogg påverkas såklart och med min dröm måste jag få åka iväg. Bara få fota, fota, fota. Låter kanske ytligt men det här är trots allt ett av mina allra största intressen och jag skulle kunna göra allt för att få fota inspirerande och bra material till er. Men det kommer, vänta bara. Lite Fake it til you make it får inspirera mig just nu.

xoxo, Isabel  

Likes

Comments

Instagram@isabelkensson