Skincare routine

​(Klicka på produkten för att komma till en hemsida som säljer den)

Jag tvättar mitt ansikte två gånger om dagen, alltså morgon och kväll. För att tvätta bort mitt smink så använder jag Garnier Gentle cleansing milk och den är såå himla bra! Har använt den i ungefär 2-3 år och den tar bort sminket superlätt och smidigt samtidigt som den gör huden jättelen.

För att få bort det allra sista sminket och smuts från ansiktet så använder jag en produkt ifrån samma serie och den heter Garnier vitaminised caring toner. Den tar verkligen bort det alts sista som inte gick bort med sminkborttagningen och den är inte så stark och svider alltså inte på huden.

Det tredje steget är att tvätta ansiktet med Neutrogena visibla clear wash & mask. Detta är en kräm som kan användas både till att bara tvätta ansiktet med eller som en ansiktsmask. Jag brukar oftast bara använda den som en ansiktstvätt, men ibland så använder jag den som ansiktsmask. Jag tycker att den fungerar väldigt bra, huden blir len och om jag har finnar brukar de försvinna lite fortare efter att jag använt denna.

För att återfukta huden så använder jag Lumene bright now. Jag har både degkrämen och nattkrämen och båda två fungerar jättebra. Nattkrämen är lite "fetare" än degkrämen och det tycker jag är bra eftersom att man återfuktar huden mer under natten och låter huden vila efter att man använt smink och allt smuts som fastnar och påverkar huden under dagen.

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer