Mörkt och kallt

Hej!

Det var ett tag sen, men jag har inte riktigt haft någon inspiration eller motivation. Nu när det börjar bli kallt och mörkt tidigt så blir jag så himla trött och omotiverad på att göra saker. När jag går i skolan ser mina dagar i princip likadana ut och om jag ska skriva om mina dagar blir det väldigt ensidigt och tråkigt. Jag vill ju att inläggen ska vara intressanta och läsvärda.

I alla fall så har jag höstlov denna vecka och det är så himla skönt! I lördags var vi på släktkalas, men jag och Edvin åkte därifrån tidigare. Vi var hemma hos mig och kollade på film och beställde pizza så det var väldigt mysigt. På söndagen så firade jag och Edvin ett halvår tillsammans och vi åt på en restaurang som hette "Wild Western Burger" eller något sånt. Det var supergott och efter det träffade vi Miranda och Julia en snabbis innan vi tog moppen hem till Edvin.

Igår gjorde jag inget speciellt, kom hem runt 2 och då la jag mig i sängen och kollade på serien "Dexter".

Idag låg jag i sängen och kollade vidare på serien till klockan var ungefär 4. Vid halv 5 tog jag bussen ner till stan för att träffa Julia, Erik och Johanna. Vi satt på Bistro och bara tog det lugnt. Efter ett tag kom även Edvin, Måns, Berran och Axel. Blev hämtad på stan av Cattis och då åkte vi till Willy's för att handla lite.

Imorgon ska jag kanske till Lager 157 och så ska Edvin sova här. Just nu ligger jag i sängen och kollar på tv men snart ska jag hoppa in i en varm och skön dusch.

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer