Header

Jag antar att rubriken säger rätt mycket om vad jag kommer att skriva om nu. Och självklart är det ett skallat "godnatt inlägg". Inte så mycket mer att säga, men kan dra morgondagens planer lite enkelt så där.

08:15 - Skola, ehmmm alla vet vad det innebär

14:50 - Slutar skolan, och jag tror alla kan relatera till känslan som kommer när det är fredag och sista lektionen slutar och läraren säger "Hejdå & trevlig helg" I h dessutom rusar alla elever ut från klassrummet

Ca 15:15-15:30 - Är jag i stallet, gör alla sysslor
med Z, ja inte så mycket mer där heller

17:45 - Rider, inte något mer om detta. Uppdaterar hur det gick imorgon kväll

19:30 - Hemma i soffan, och som alla andra njuter av fredagen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte titta in här och se hur det va! Tomt på inlägg är det första jag tänker när jag kommer in! Detta ska dock ändras. Det jag vill att denna bloggen ska innehålla är massor av stilrena bilder, tips, ootd's, vardags inlägg och självklart mycket hästrelaterade inlägg. Ridsporten är ju sporten som jag brinner för!!!

För tillfället ska jag ta fram lite läxor och förbereda resan inför nästa vecka, jag tycker det är skönt att ligga steget före. Min vecka är såpass planerad med saker som inte kan ändras och flyttas på så läxorna måste jag göra de dagarna jag faktiskt har tiden och orken. Vårterminen i 8:an är den viktigaste terminen (enligt läraren) då det är nu grunden inför nians betyg sätts, och detta sätter en stor press och jag inser att jag har inte den fritiden jag trodde jag hade.

Ridsporten tar upp tiden och när dagarna kommer då stallet måste göras, går det inte snabbt och enkelt på någon timme. Det är mycket att göra, för att ge ett exempel tillbringas min onsdag i stallet från då jag slutar skolan till kl 9 på kvällen. Detta tar på orken kan jag säga.
Kram kram så hopppas jag att ni stannar kvar här och följer min vardag :) /Isabel

Likes

Comments

Hej! Detta är inte första gången jag skriver på just den här bloggen men detta blir det första inlägget som kommer att visas. Jag heter Isabel och det är jag som driver denna bloggen. Jag är 14 år, bor i Göteborg och är en stadstjej blandat med hästtjejen i mig. Jag rider på en klubb utan för Göteborg där jag ridit i 6 år. Jag rider lektion men även en privathäst där 1-2 gånger i veckan. Ni kommer få läsa om min vardag som är fylld med skola och hästar.

Eftersom klockan är mitt på dagen får ni veta hur dagen ligger till för mig idag. Klockan halv ett åker jag upp till stallet. Mockar, borstar och allt det där som hör till. Sedan vid halv fem rider jag för en "tränare" på Z. Inte så mycket mer egentligen.

Kram kram så hopppas jag att ni stannar kvar här och följer min vardag :) /Isabel

Likes

Comments