I kväll var det dags för cirkelträning igen. Vi började med styrkepass med mycket mage och ben. Efter det så blev det 3 st pulspass på 3 minuter av varje. Först hopprep sen springa runt i gympahallen. Trodde jag fått upp lite bättre kondition nu men höll inte på att klara av att springa i tre minuter 😫 så Sandra tog mig i handen och puttade på mig sista 30 sekunderna så jag skulle orka hela tiden. Sen avslutade vi med 3 minuter med burpees. Ett riktigt djävulspass ikväll men grymt kul. Känns jättebra nu efteråt och blir nog härlig träningsvärk i morgon

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sandra ville baka cupcakes så idag blev det gjort 😉. Blev både jättestora, vanliga och små med och utan choklad 😀

Likes

Comments

Idag har maten funkat plus att Sandra och jag äntligen kom ut och red en timme i skogen och fick några härliga galopper i snön. Sen blev det ett pass på gymmet med. Var ett tag sen nu 😀. 20 minuter på stegmaskinen och 40 minuter med viktmaskiner. Måste ju tyvärr lägga upp några hemska bilder på mig med så att jag har nåt att jämföra med om några veckor och hoppas jag blivit av med lite mage då 😉. Men fick många steg idag

Likes

Comments

Igår så gjorde Sandra och jag köttbullar. Händer inte allt för ofta men fick ett recept på köttbullar av min kompis så nu var det andra gången jag gjorde dom och dom är så uppskattade av alla så jag tänkte dela med mig av receptet 😀

Köttbullar
3.3 kg färs
5 st lökar rivna

4-5 dl kaffe
ströbröd blandas så det tjocknar (låt svälla i 5 min)
Blanda i 3 ägg
Häll i färs och lök och blanda
salt
svartpeppar
lite vitpeppar
Smaka av

Rulla och lägg dom på plåt. In i ugnen i 225 grader ca 10-15 minuter
Dom ska vara lite "råa" då dom ska stekas sen.

Jag hade idag även i lite vitlök och tacokrydda 😉.
Lycka till!

Likes

Comments

Igår blev det ingen träning men måltiderna fick jag till igen. Idag har jag och Sandra varit på cirkelträning. Första varvet var hon med och gjorde övningarna men andra varvet så peppade och hejade hon på sin mamma 😉. Hon var även mammas hjälpreda hemma idag med då jag gjorde köttbullar. Sandra var jätteduktig på att rulla och hon skötte även makaronerna till köttbullarna 👍😀.

Likes

Comments

Idag blev det ingen träning men uppnådde mitt stegmål i alla fall. Däremot så funkade maten. Har ätit frukost och fått i mig mellanmål och mat var tredje till fjärde timme 👍😀 heja mig.  

Likes

Comments

Det där med att få ihop mattider och hinna med träning barnen hästarna jobbet. Ja jag har inte tillräckligt med många timmar på dygnet ibland. Men startade i alla fall dagen med min shake och aloe vatten (Har inte fått mitt te än). Jag vägde och mätte mig med. Sen var det dags att ta stallet (jobbar ju natt så går upp runt två på eftermiddagen) innan Sandra skulle iväg på träning och jag iväg för att behandla några hästar och även deras ägare. Var förutseende nog att ta med en proteinbar som mellanmål men sen så gick måltiderna i stöpet då vi kom hem lite sent och Sandra ville att vi skulle göra fröknäcke som tar en timme i ugnen så då tänkte jag att jag skulle träna lite under tiden och ville inte äta innan utan efter. Vilket resulterade i att det blev väldigt långt mellan mitt mellanmål och min "lunch" så resten av måltiderna får vi ta nya tag på i morgon och försöka planera lite bättre. Men jag hann i alla fall träna lite hemma idag med Sandras hjälp. Blev ca 30 sekunders pass på övningarna som vi kom på att göra. Det blev armhävningar,situps, jumping jack, benböj, plankan mm så 30 minuters träning blev det till slut. Lägger upp bild på måtten idag så har jag ett startmått 😉.

Likes

Comments

Då jag kommit igång med lite träning ett tag nu då jag verkligen vill gå ner i vikt för att kunna nå mitt mål att komma ut och tävla lite igen. Min tanke här var att försöka uppdatera hur jag tränar så att jag kan följa vad jag gör och vad jag får för resultat av min träning så detta får bli min träningsdagbok ett tag. Sen vet jag att jag brukar ha svårt för att få tiden att räcka till ibland och då brukar det bli dåligt med uppdateringar här men ska försöka i alla fall att skriva dagbok och då kanske det även kan få mig att lättare träna vidare dom dagar inspirationen tryter. I morgon ska jag väga mig och mäta mig då det var ett tag sen jag gjorde det för att kunna följa min träning från och med nu. Jag håller även på att försöka äta bättre och mer regelbundet då det slarvas väldigt mycket med maten. Så för att få hjälp med viktnedgång och bättre matrutiner så här jag nu börjat med herbalifes frukostpaket som består av ett glas vatten med aloe vera i, en kopp te och en shake. Försöker även få i mig lite Omega-3 tabletter när jag kommer ihåg att ta dom. Sen ska jag försöka att se till att få i mig nåt att äta var tredje/fjärde timme vilken jag är ännu sämre på då jag ibland kan gå en hel dag utan att äta nåt då jag inte haft tid för att sen vräka i mig hur mycket som helst på kvällen. Så nu har jag införskaffat mig mellanmålsbarer/ proteinbarer som är lätta att ha med sig om tiden rinner iväg. Jag ska även se till att få i mig en shake eller en proteinbar efter träning med då jag fått lära mig hur viktigt proteinet är som min son tjatat om. Är tacksam att jag gjorde livsstilstestet och började på 24fit Camp i Mönsterås för fyra veckors träning två dar i veckan.  Kommer absolut vara med på nästa Camp med som börjar 1 mars för att se vad som hänt fram till dess då jag får fortsätta att träna och försöka äta rätt på egen hand. Man gör ju en kroppsscanning första och sista gången för att se vad som hänt och den kan jag ju jämföra med den som jag gjort nu. Har idag varit på cirkelträning i sporthallen som är varje söndag och för att fortsätta att hålla igång så löste jag ett tio gångs kort då jag blir för snål för att låta bli att gå 😉.
I morgon kommer jag att skriva vikt och mått och det kommer att skrivas varannan vecka och hur jag tränar. Kommer väl kanske inte att bli sån rolig läsning med en träningsdagbok men den är för min skull så jag kan följa mig själv 😀.
Ha en bra vecka alla nu.

Likes

Comments

Har ikväll avslutat en fyra veckors träning med 24fit Camp i Mönsterås. Har varit lite seg och ur form sista veckan och missat 3 träningar av olika anledningar men idag var det avslutning på dessa fyra veckor som inleddes med kroppsscanning och fit camp test. Måste säga att jag får vara nöjd med resultatet då det gjordes om idag för att se vad som hänt i kroppen. Jag hade ökat min muskelmassa med 1 kg 😀👍vilket jag inte trodde då jag känt mig lite off sista veckan. Men efter detta pass ikväll så har jag fått tillbaka energi och inspiration.  Så nu tar vi nya tag igen och kämpar på för att få en kropp som jag kan bli nöjd med. Behöver ju komma i form ordentligt för att kunna nå mitt mål att få komma ut och tävla igen och dessutom så börjar det bli full fart på behandlingarna igen efter lite vinterledigt. Är ju snart ett år sen jag började att komplettera min ir-terapi med djupvågsbehandling och vilka positiva resultat jag fått 😀.
Är ni nyfikna på hur jag hamnade på fitcampen så började det med att jag gjorde ett livsstilstest samtidigt som jag precis bestämt mig för att ta tag i mitt liv och min vikt för att orka rida ordentligt igen. Vill ni också göra livsstilstestet så får ni gärna höra av er till mig så får ni en länk. Det var riktigt spännande att se svaret.
Jag har även en fb sida som heter tinas ir-terapi och djupvågsbehandling där du kan se och läsa om vad ir-terapi och djupvågsbehandling är för något.
Ha en bra helg på er alla 💖

Likes

Comments

Tänk vad roliga kort man kan få ibland. Ikväll så låg Sandra i soffan och gosade med vår ena kattunge. Dom var så himla söta och och Sötis (katten) spann så det stod härliga till och verkligen njöt av Sandras sällskap. Sen tog jag fram kameran 😀😀😀

Likes

Comments