Drömmar kan slå in!

Drömmar kan slå in.

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev i våras? https://nouw.com/ironbay/drommen-om-att-vaga-tattoo-edition-35912656 Det här med att våga göra saker man länge drömt om. Ja det visade sig att 2019 var året nånting skulle hända.

Efter mycket stöd från min kära fru och livskamrat Louise, samt handfasta tips från kompisar i branschen tog jag tag i det hela.

Nu har jag börjat tatuera!

Tatueringar jag gjort på min köra och stöttande fru Louise.

Modet är samlat. Nervöst tittar jag igenom kundkorgen femtioelva gånger, lägger till, tar bort, googlar och funderar på om allt är med. Tillslut trycker jag på Bekräfta Beställning. Den 28:e November 2019. Ett år efter jag tog upp ritandet igen på allvar.

Maskin, power unit, färger, nålar, hygienartiklar, engångsprodukter, desinficering, handskar och RUBBET, verkligen rubbet. Något som jag sa till mig själv från första början, vilket kanske hindrade mig från att börja, var att jag vill ha proffsutrustning direkt, inte beställa något skit som man sen ändå måste köpa nytt igen. Min prestation ska inte få skyllas på dålig utrustning. Så allt man förväntar sig i från en studio, det beställde jag.

Tatueringar jag gjort på mig själv.

Sedan var det dags att börja. All kunskap jag samlat på mig genom att själv bli tatuerad, fått råd och tips från kompisar som är tatuerare och information från böcker, internet & youtube skulle nu sättas på prov. Svettig och skakig satt jag nog i 15 minuter med maskinen i handen innan jag vågade stoppa nålen i mitt ben. Kroppen är klok och vill säga nej medans huvudet fick kämpa att överrösta. Bzzz, nu var det igång!

Och det såg bra ut!

Det såg fan bra ut!

Tatueringar jag gjort på kompisar.

Peppen är total och jag har nu gjort 25 st tatueringar sedan december och det här känns så jävla rätt. Ni vet när man känner sig som hemma. Allt runtomkring det hela är så kul. Att rita, rita av gamla klassiker, skissa på idéer folk ger en, träffa folk som vill stötta en och samtidigt bli fina själva. Nu gäller det bara att fortsätta samla kunskap och erfarenheter. Hålla glöden uppe. För det här, är det jag vill hålla på med. Fyfan va kul!


/Hampus.

Gillar

Kommentarer

louiseanderssons
louiseanderssons,
Du är så jäkla grym 😍🙌🏻😍
nouw.com/louiseanderssons