Header

hej

om ni undrar varför jag inte bloggade igår, så var det på grund av att det var strömavbrott :( men det är ju på ett sätt och vis ganska mysigt med strömavbrott, man är lixom lite mer social i den verkliga värden än att sitta och nörda mobil hela tiden. så i stället för att nörda mobil så tände jag och mamma lite ljus och spelade kort. idag så försvann strömmen kl 12:00 och då tittade jag på hotell cæsar ( en Norsk serie ) jag har också bakat chokladbollar. just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem för hon är oh jagar,

PEW PEW 🔫😁

>>> SNÖ <<<

det har snöat uppe på ett fjäll idag och det är inget bra :( jag gillar inte direkt vinteran för det är så himla kallt. det är bara plågsamt att gå ut då. men det finns ju positiva saker med vintern också. man kan ju köra skoter för det är ju skit kul. och slalom är också as kul.

PS...jag längtar faktiskt lite :)


imorgon ska jag vara med en kompis som heter Stina Norlander..... ni får stalka henne om ni vill 😜

>>> bild of the day <<<


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tjooo!

idag så skulle jag igentligen till en kyrka i Sverige på en konfagrej. Men jag var hos min mamma i Norge. jag skulle ju kunna åka till min pappa i Sverige igår. men min mamma va full så hon kunde inte köra + att min pappa orkade inte hämta mig, hahaha. men i alla fall så blev min pappa sur på mig för att jag inte kunde åka till kyrkan idag. jag tror att min pappa har varit sur på mig en gång varje vecka i typ 2 år nu, han är fett dryg. han har säkert någon jävla diagnos av något slag. eller så hatar han mig väldigt mycket. men jag behöver bara stå ut med mina föräldrar i 2 år till, sen så flyttar jag 😃 yeayy!


>>> i kväll <<<

i kväll ska jag köpa ny skärm till min gamla mobil så jag kan använda den igen.


>>> vad jag och pappa skrivit idag <<<>>> bild på min gamla mobil <<<

yesss box

Likes

Comments

hahha jag vill bara ha oh ha...... 😂

nä då.... jag har gjort ett collage med kläder som jag skulle vilja ha. men dom är fett dyr så kan ej köpa dom 😓


>>> Vart kläderna kommer ifrån <<<

1. www.adidas.com

              2. www.dorothy-perkins.com

          3. www.victoriassecret.com

         4. www.victoriassecret.com   

           5. www.dorothy-perkins.com

        6. www.genuinepeople.com

    7. www.frockaholics.com

      8. www.citychiconline.com

Likes

Comments

hej!

jag har inte skrivit på ganska länge på grund av att jag glömt bort och varit på konfaläger.

men jag ska verkligen börja skriva nu.

>>> navel piercing <<<

jag tog ju hål i naveln förra torsdagen. det gjorde faktiskt inte så ont som jag trodde det skulle göra. och jag blev väldigt nöjd. men samma dag som jag gjorde de, sa jag till min syster att jag hade tagit hål och då sa hon till mina föräldrar. så nu är ju dom lite arg på mig. hahha igår så skulle jag ge min pappa en god natt kram och då sa han... jag vill inte ha en kram av dig för att du är falsk. sjysst pappa man har, hahah.Likes

Comments


hejsannnn!

igår Tog jag aldrig hål i naveln, för att alla tider var upptagna :(

men jag fick en tid i morgon (torsdag) i stället. jag hoppas att det kommer att se bra ut och att de inte kommer att bli infekterat oh att kroppen stöter ut piercingen. för det skulle inte va så kul.

>>> Ica Maxi dag 3 <<<

idag på ica maxi gick det ganska bra. jag fick ganska många uppgifter så det blev liksom inte så långtråkigt.

i morgon så ska jag dock låssas att jag har as ont i hövve så jag får stanna hemma :) jag är väldigt smart bara så alla vet, hahaha NOT.


just nu lyssnar jag på musik och väntar på att Gunnel (min syster) ska komma hem.


​>>> låten jag lyssnar på <<<


👇

Likes

Comments

​hejsan!

idag så praoade jag ju på ica maxi. det va inte så kul tycker jag. man fick nästan inga uppgifter att göra och då blev det lite långtråkigt. och så känner jag ingen där så man går ju inte direkt och frågar vad man ska göra. 

jag har också sjukt ont i benen för jag har gått så himla mycket idag. jag har säkert gått fram och tillbaka mist 100 gånger i Ica Maxi. och så har jag gått upp och ner från min systers lägenhet och ner till själva stan och de är säkert några kilometer. 

just nu ligger jag i sängen och prövar att sova, men går dock inte så bra pga dom som bor ovanför lyssnar på hög musik och pratar mycket, så jag får typ damp.......

............ I morgon 

i morgon så ska jag kliva upp kl 5 typ, för jag ska vara på Ica Maxi kl 08:00 😰 men jag överlever hoppas jag. 

efter jag har varit på Ica Maxi så ska jag ta hål i naveln :) får dock inte för mina föräldrar.  men har en kompis som har en storasyster som är typ 30 år. och hon ska då låssas att vara min mamma 😂

​god natt och sov gott <3Likes

Comments

Hej 

idag ska jag praoa på Ica Maxi. jag är dock lite nervös för jag vet liksom inta vart man ska gå och sånt. men det ska nog gå bra. Jag ska praoa där i en vecka (måndag-fredag) hoppas att jag inte är den ända som ska praoa. 

men före jag ska till Ica Maxi och praoa, ska jag till en hör grej för att titta massa saker om min hörsel. och efter de kanske jag ska ta hål i naveln, för jag fick typ till att övertala min mamma. 

kan tyvärr inte skriva mer nu för jag ska åka den där hör grejen (vet dock inte vad det heter) men jag ska skriva mer ikväll :) 

ignorera allt fel stavning och sånt. hahaha hej då :)


Likes

Comments

💜 Jag har en sjukt stor fobi för djupt vatten. jag badar inte och jag inte kan se botten. pga att jag inte vet vad som gömmer sig under vatten ytan. de är sjukt läskigt 😰

💜 Jag gillar inte skräckfilmer. för att jag varje gång jag ska sova så tänker jag på något läskigt från filmen och då får jag inte till att sova.

💜 Sommar är den bästa årstiden på året, för då är det varm. och då fryser man inte ihjäl när man väntar på bussen när man ska till skolan.

💜 Jag är blond

💜 När jag blir stor, ska jag inte ha några barn för att jag tycker dom bara är jobbiga.

💜 Jag föddes tre vekor efter jag igentligen skulle.

💜 Jag föddes kl: 13:13. det tycker jag är ganska coolt, hahha

💜 när jag blir stor ska jag flytta till antingen Stockholm eller Oslo. för att jag gillar stora städer för det finns mer att göra då.

💜 Jag har en sjukdom eller diagnos av något slag. den sjukdomen hatar jag dock.

💜 Jag har inte så många vänner men har två stycken som jag gillar väldigt mycket.
Likes

Comments

 Hej

Välkommen till min nya blogg.

Jag har haft sjukt många bloggar förut men har slutat att skriva på dom efter typ 2 veckor, För att jag tröttnade.

Men nu ska jag pröva att vara ganska social på denna blogg för att de är ganska kul att blogga. och det är liksom ganska onödigt att göra en ny blogg varje gång man får lust att blogga.

>>>lite om mig<<<

Jag är halv norsk och halv svensk. Men bor mest i Sverige för jag går skola där.

Jag gillar att designa bloggar. Så om ni vill ha en blogg header så kan jag göra en åt er. I så fall är det bara att kommentera där nere 👇

Jag gillar att vara "forever alone" typ. För då känns som att man kan göra mycket mer. man kan tillexempel lyssna på hög musik utan att någon klagar. Så jag skulle lugnt kunna flytta hemifrån nu. + att jag typ hatar mina föräldrar, I alla fall min pappa för han är typ dum i hövve.

Jag har också en sjukdom, eller en diagnos kanske man kan kalla det. Den heter i alla fall misophonia. och då stör man sig på ljud. Om någon tillexempel tuggar med öppen mun, snorar eller gör något irriterande så får jag lust att antingen slå dom, eller att typ börja grina oh skrika. Den sjukdomen har jag ärvt av min mamma. '

då har ni fått veta lite om mig :)

>>>just nu<<<

just nu sitter jag och äter frukost, haha lite sent kanske....

jag lyssnar också på musik.

>>>låten jag lyssnar på<<<


👇👇👇Likes

Comments