SPOTIFY + TODAY'S WEARING

Jag har fallit pladask för det norska språket, låten ovan är helt okej, men det jag blir knäsvag är språket och sångarnas dialekt, jag vill ta en snabbkurs i norska, pronto! Enligt mig är språket inte svårt alls, jag personligen har väldigt lätt för att tyda de nordiska språken, men jag vill lära mig flytande norska.

Hur magisk är inte Seeb? Får inte nog. kan inte Kygo och Seeb slå sig ner och göra en collab?

Shawns röst ger mig chills i hela kroppen, det vet ni sedan innan.
Denna låten är självklart inget undantag, spciellt när man verkligen kan höra hans röst på djupet.
Hett tips att se musikvideon till denna låten, väldigt stark, hemsk och tragisk men så bra! Ni hittar den HÄR

Godmorgon mi gente, hoppas att allt är kanon med er. Idag står tropi-jobb följt av träning på min planering.
Ikväll ska jag antingen sova hos PC eller vara hemma, los padres kom nyss hem så lite kvalitetstid med dem också vore inte fel, jobbar typ varje dag nu och direkt när jag får ledigt nästa vecka har jag bokat in Göteborg ehe.

Förresten: Jag vaknade upp till att en av mina läsare nämnde mig i sin egna blogg, hon är bekant sedan innan här på bloggen då hon är en flitig följare. Vill ni läsa vad hon skrev går ni in HÄR

Åh tack för dina fina ord @Dannie , jag blir inte bara superglad och berörd av dina ord, utan det gör hela min dag, min vecka, min månad så mycket bättre när jag får se att jag blir uppskattad för det jag gör!

När ni skriver om mig i någon form av media,, se till att tagga mig på något sätt så jag får en notis, jag vill inte missa någonting, vill inte vara en bloggare som aldrig kommunicerar med sina läsare, blä för det.
Jag ser tyvärr inte allt ni skriver, ibland ser jag det månader efter att det ni skrivit är publicerat, men jag försöker så gott jag kan så jag hoppas att ni möter mig på mitten ❤


Vi hörs senare mi gente, glöm inte att ta hand om varandra, både människor och djur

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229