EN RIKTIG RÄDDARE I NÖDEN

- Inlägget är i samarbete med Karima Sweden -

Denna produkt är en riktigt anti aging bomb hörni! Den har ett ovanligt högt innehåll av antioxidanter som skyddar mot fria radikaler vilket bromsar tidigt åldrande och ger en elastisk samt slät hy. Mums! Den har också ett högt innehåll av linolsyra som bidrar med fukt och balanserar fettproduktionen, linolsyran är även antiinflammatorisk och kan lindra akne och eksem. Detta är en olja som verkligen går på djupet och håller huden återfuktad och sammetslen Dessutom är den perfekt för att unna ditt hår lite vardagslyx. Recommend recommend!

Jag använde den flitigt under hösten plus nu under vintern, den räcker otroligt länge. Använder den varje kväll med den mängden som bruksanvisningen anger. Hur bra att bägaren har en droppfunktion?! Så kan man verkligen kontrollera hur mycket man använder.

Med handen på hjärtat nu- den är såå skonsam mot både hud och hår och jag har verkligen märkt resultat. Min hud mår bra och mitt hår ser friskare ut! Den kostar just nu endast 189:- så in och beställ! Och juste- den är organisk, fri från plågeri och 100% vegansk. Bättre blir det verkligen inte! Ni köper produkten här!

Gillar

Kommentarer

cassandralun
cassandralun,

Måste testa! Tack för tips! 😊

nouw.com/cassandralun
irmastenson
irmastenson,
Det tycker jag! Ingen fara, kramis! ❤️nouw.com/irmastenson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229