Header

Ligger i soffan och myser framför Idol med lite Cola och chips. Jag har faktiskt varit hemma från jobbet idag på grund av hög feber, ganska segt med Idol och Cola gör det lite bättre.

Pappa räddade min dag och kom över med thaimat och treo. GULD.

Likes

Comments

Hade så extremt roligt på ideal of Sweden eventet i fredags. Stannade ganska länge ändå och drog sen vidare ut. Lyckad kväll!!

Jag fick en superfin klocka från Mockberg och lite annat smått i goodiebagen. Gratis är alltid kul haha!

Bilderna är tagna efter sisådär 30 drinkar med världens bästavän @sagahusberg ❤️

Likes

Comments

Mina dagar

Ikväll så ska jag och Saga på Ideal of Sweden's release fest och jag är överdrivet taggad. Jag är hennes +1 och är så glad att hon tar med mig på detta (open bar wohoo). Hon var tydligen där förra året och det var extremt roligt enligt henne, hoppas att det blir det detta år också.

Jag ska möta henne direkt efter jobbet så ska vi först hem till mig och äta middag och fixa oss. Så kul!!!


Likes

Comments

Mina dagar

Det är så härligt att vakna av att solen skiner in i lägenheten! Äntligen kommer våren, så som jag längtat (vilket vi alla troligtvis har iofs).

Igår så åkte jag, Hanna och Mikael hem till mig direkt efter jobbet. Vi fixade oss lite inför kvällen och drog sedan till Pure där vi spenderade resten av kvällen. Hade verkligen helt sjukt kul, så glad att jag träffat dessa människor.

Likes

Comments

Bilder

Hej på er! Antar att de flesta som läser min blogg redan känner mig, men ifall att det finns någon som inte gör det : här kommer lite bilder som gör att ni kanske får ett hum kring hur jag är som person.

Likes

Comments