Header

Jag, Isak, Ricci & Otto var på fotografiska, det var mysigt och coola utställningar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fest med jungeltema.
Det var svinkul, isaks kompis födelsedagsfest, tyvärr så slutade det mindre roligt för mig haha. Men det var så fint fixat och så härliga människor där.

Likes

Comments

Boqueria.
Jag fyller år den 26 december, så jag och några av mina vänner käkade middag på boqueria för mig, så mysigt. Tyvärr så var inte alla mina dina vänner med, men men.
Alla tog in massa tapas och en stor fisk att dela på, så jävla gott. Raffa, Ricci, Elsa & Linnea kom, fick några presenter & vi prata och hade så trevligt hela kvällen. Vid halv tio mötte jag upp Isak, så vi åkte hem hit och kollade film och myste.

Likes

Comments

Härom dagen hade pappa köpt en julgran, vi var riktigt sena med det i år...
Men jag och Isak pyntade den vilket var riktigt mysigt, alla var med och julmusiken var på, då fick jag julkänsla på riktigt vilket var så härligt.

Likes

Comments

Träffade Elsa & Linnea på mys frukost en torsdag förra veckan. Vi åt på pomo flora. Efter det traskade jag iväg till skolan och dem iväg.

Likes

Comments

Hellu
Har inte alls haft någon känsla att skriva denna månad, har varit stress i slutspurten av skolan & har varit så trött. Men nu har jag jullov vilket är skönt. Imorgon är det jul och den 26 fyller jag år.

Men jag tänkte lägga ut lite bilder som en ”sammanfattning” vad jag gjort dem senaste dagarna/ veckorna.

Idag så vaknade jag & Isak vid 9 för han skulle till jobbet, så vi gick ner och käkade frukost med hela familjen. Senare på dagen så slog jag in paket och ft med Andrea. Gjorde en ny indie lista på min Spotify. Efter det så somna jag och sovit i tre timmar vilket var så skönt, men vaknade upp med rejäl huvudvärk...
Men god jul hörni, hoppas ni får en underbar helg!
Kram

Likes

Comments

Hemma hos Julia igår, så fixade vi allt inför projektet. Sedan så chillade vi, gick & köpte godis. Lite senare åt jag och Andrea middag hos Ricci, efter det hämtade pappa upp mig och vi åkte hem. Senare på kvällen svängde Isak förbi och vi kollade sista avsnittet av Alex och bara myste.

Likes

Comments

Min lördag kväll slutade med Dirty Dancing och familjemys.
Dirty Dancing är en utav mina favorit filmer, så jävla extraordinary.
Hela lördags dagen mådde jag ej bra, jag var inte bakis eller något från i fredags. Har nämligen fått magkatarr pågrund av att jag är så stressad gällande skolan, men de har typ gått över nu på söndagsmorgonen. Men fick grov magkatarr i måndags och har gått till och från i skolan och varit hemma i veckan.
Idag ska jag till Ricci, vi ska göra ett projekt till skolan, inom fotografi. Kommer sluta med att jag, Andrea & Ricci blir osams för alla så starka åsikter om sina idéer haha. Mina är såklart mest kreativa för jag har bestämt låten och små grejerna hittills haha.
Efter det ska jag hem och typ julpynta och kanske svänga förbi stan om jag hinner, har inte börjat köpa någon julklapp till någon. Så det är stress, har så bra idéer dock till alla jag ska köpa till.

Likes

Comments