Header

Den første maj mødtes jeg med min veninde Louise som også er dansk, men er på udveksling i Birmingham.
Vi mødtes i London og startede ud med at tage på 'Dominique ansel bakery' som er kendt for deres 'cronut' hvilket er et mix af en donut og en croissant! Og så fik vi også et 'cookie shot' som er et lille glas lavet af cookie og fyldt op med mælk. Vi var begge to rimelig paf over begge ting!

Derefter tog vi undergrunden til Oxford street hvor vi tog i Topshop og andre butikker i det område.
Jeg købte et 2 toppe, men ellers brugte jeg mest bare penge på lækker mad.
Til frokost spiste vi på et lækkert fransk sted, og derefter gik vi ned til picadilly circus for at tage en en af mine yndlings butikker der hedder 'dover street market' som er 4 etager fyldt med alt for dyre men fantastiske ting. Bagefter tog vi på nyåbnede Lagkagehuset (aka Ole & Steen) !!!
Her fik vi hindbærsnitter og rugbrøds chips, hvilket har været meget savnet!
Så var det blevet tid til at tage tilbage til Birmingham og Brighton, for det tager hele 3 timer med tog til Birmingham for Louise.

Det var en rigtig dag og jeg er glad for at vi bor ret tæt på hinanden tilbage i Danmark, så der kan vi se hinanden noget oftere.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halløjsa!
Ovenover er et par billeder fra min påskeferie, hvor jeg overnattede et par dage hos Julie og hendes værtsfamilie fordi min egen familie var i Frankrig for at besøge familie. Vi havde en lækker påske morgenmad og spiste os MEGET mætte i chokoladeæg.
Efter et page dage hos hende, tog jeg 4 dage til London for at være sammen med min gudmor.
Vejret var rimelig godt så vi gik ture med hendes hund, tog på shopping og hyggede.
Da familien så kom tilbage fra Frankrig var jeg med dem på nogle forskellige små ture bl.a. Tog vi i en kæmpestor rigtig flot park med massere af blomster og slottet øverst til venstre. Der havde vi picnic sammen med nogle af deres venner.

Som i nok kan se på mange af mine billeder, så får jeg spist en masse forskellig lækker mad.
På billedet til venstre var jeg ude og spise pizza med Maurilia fra den gamle familie, hvilket var super hyggeligt lige at catch'e op, for vi havde ikke set hinanden længe. Det er lidt underligt fordi vi jo plejede at se hinanden vær dag, og snakke og lave sjov vær dag. Men nu ser jeg hende måske kun vær anden til tredje uge.
Billedet til højre er af tallulah og vores lækre pandekager. Stedet hedder 'The Nowhere man' og er et ret cool sted, med gamle møbler og rock plakater plastret over væggene.

Og her på de sidste 3 billeder er Julie og jeg taget på dagstur til en sød lille by der hedder Lewes.
Det var mega dejligt vejr og vi havde købt et engangs kamera så vi gik rundt og tog sjove billeder af hinanden og søde ting. Et par dage efter printede vi så billederne ud, så nu har vi begge nogle rigtig nice minder om den tur.
Vi fik lækker frokost og fik hvad vi blev enige om nok var verdens bedste brownie.

Imorgen skal jeg mødes med Maurilia til morgenmad ved vandet, og derefter skal vi begge hjem og læse til vores eksamener, hvilket jeg også overraskende nok har brugt en del tid på de sidste 2 uger. Jeg har allerede været til biologi og kemi eksamen så nu mangler jeg bare de 4 sidste i næste uge.
Jeg har også fået min flybillet tilbage til Danmark, hvilket nu er om 10 dage! Så den 30 maj står jeg tilbagei Kastrup lufthavn! Jeg glæder mig rimelig meget, men samtidig bliver det også lidt underligt bare at skulle sige farvel til alt og alle herovre.

Likes

Comments

I starten af april var jeg med familien på tur.
Jeg havde overnattet hos Talullah, så morgenen efter hentede de mig hos hende og så kørte vi i deres lille van hen til den sødeste gård ved navn 'middle farm'. Her kiggede vi på søde dyr og fik kaffe og kage. Bagefter tog vi ud på nogle bakker hvor faren Alex skulle lave parajumping. Det var noget Nicole havde givet ham i fødselsdagsgave.
Så imens vi kiggede på ham, havde vi en lille picnic med flot udsigt!

Likes

Comments

En af de første dage i den nye familie, var jeg med Nicole til et 'SOS' møde (står for Save our schools) , fordi mange at skolerne Brighton-området åbenbart ikke har penge nok, eller bruger dem på de forkerte ting. Det var ret interessant, da jeg også har lagt mærke til at skolen jeg selv går på, har lidt besvær med pengene.
Vi skulle blandt andet sidde i nogle grupper og komme med forslag til en march rundt i Brighton med alle skolerne, lidt som en demonstration.

Likes

Comments

Hej!

Nu er det allerede en måned siden, men tænkte jeg lige ville vise nogle fine billeder fra en dejlig dag med Maurilia rundt i Brighton og tur i the pavillion gardens.

Likes

Comments

Hej,

Jeg tænkte det nok var på tide at jeg skrev lidt om faktummet at jeg har flyttet familie.
Det er allerede 3 uger siden idag, og jeg er skide glad for jeg tog den beslutning.

Jeg har tænkt over det at flytte familie i et stykke tid, og det var faktisk min kontaktperson der forslog det til mig for længe siden. Så hun kom med 2 forslag til familier, men ingen af dem virkede som noget for mig. Hun sagde at de eneste muligheder var de 2 steder, enten et forholdvis gammelt ægtepar, eller en enlig mor med et barn og en norsk udvekslingstudent boede. Ægteparret var bare lidt for kedelige og stille for mig, og kvinden var der allerede 2 udvekslingselever som var flyttet ud fra, så det signalerede ikke særlig godt. Derfor tog min rigtige mor action, og somehow fandt vi frem til min nuværende familie. Det er min mors veninde, som har en veninde, som har en veninde, der kender min værtsmor.
Det var onsdag d. 29 marts at jeg skulle flytte hjem til den nye familie, så om tirsdagen efter skole tog jeg i supermarkedet og købte en buket blomster og skrev et kort til at give til min daværende værtsfamilie. Jeg havde ikke snakket med min værtsmor om at jeg skulle flytte ud, men hun havde vidst det i en uge. Det var min kontaktperson Lauren der havde snakket med hende om det, og jeg tror Bev havde fortalt det videre til resten af familien jeg boede med, men der blev aldrig talt om det.
Nå men så tog derefter hjem til huset, rimelig nervøs om hvordan de ville reagere eller hvad de ville sige. Jeg gik ind i stuen og gav dem blomsterne og kortet, vi havde en rigtig hård og svær samtale hvor jeg selvfølgelig blev ret ked af det, fordi jeg jo har boet med dem i over 7 måneder af mit liv, og set dem vær dag. Så naturligvis var det ikke rart at skulle sige farvel. Jeg tror dog de alle sammen var en smule overrasket over at jeg skulle flytte.
Men resten af aftenen gik udmærket, vi hygge-snakkede lidt og så noget tv. Men jeg skulle jo også have pakket alle mine mange mange ting ned, for det har jeg jo meget af. Så det brugte jeg selvfølgelig også meget af aftenen på, og jeg endte med at gå i seng lidt over 12, så det var ikke meget søvn jeg fik eftersom jeg skulle op igen kl. 6.20., fordi jeg skulle i skole.
Så jeg vågnede op, og Bev og Liv (den ældste værtsøster) var allerede taget afsted tidligt fordi Liv skulle på hospitalet med hendes sukkersyge.
Så det var bare Maurilia, Ellie og jeg i huset. Eller Steve var der også, men fordi han arbejder om natten og sover om dagen var han ikke vågen, så ham fik jeg ikke sagt farvel til.
Jeg spiste morgenmad og bestilte en taxa til at køre mig til skole, fordi jeg ikke blev kørt den dag siden Bev var på hospitalet med Liv. Det var ret trist at sige farvel til Ellie, fordi hun bare er så super sød. Samme morgen skulle jeg også sige farvel til Maurilia, men vi vidste begge to at vi nok ville få hinanden at se igen, siden vi jo er blevet så gode veninder. Men det var da stadig underligt at skulle sige farvel, og vide at vi ikke skulle bo sammen mere.

Da jeg så var færdig med skole, gik jeg hjem til den nye familie som kun bor 20 minutters gå-gang fra min skole.
Lauren havde hentet alle mine mange tasker fra den gamle familie, og kørte dem hjem til det nye hus.
Der læssede vi alle min ting af, og så smuttede Lauren igen. Min værtsmor hedder Nicole, værtsfar Alex, datter på 6 hedder Fleur (ligesom min mormor!!), og søn på 4 hedder Findlay.
Forældrene er i slutningen af trediverne, og er begge super søde. Børnene er også rigtig cute og søde, og jeg tror ret godt de kan lide mig.
De første 1,5 uger jeg boede der, var der også en 18 årig dreng var Svejts som boede der, Maurice hed han. Han skulle som sagt kun bo der i 2 uger, men ham så vi ikke særlig meget til da han kom hjem kl. 3 om natten næsten vær dag. Så han var egentlig bare ude og drikke og var med sine andre svejtsiske venner. Så det var ikke meget engelsk han fik talt eller lært, da han aldrig var med familien. Så i den tid han var der sov jeg på Fleur's værelse. Og da Maurice så tog afsted, hoppede jeg ind på det værelse han sov i, uden lige så mange små lyserøde tøsse-dimser. Eller før jeg flyttede alle mine ting derind, skulle vi lige have luftet ud efter sådan en lugtende teenage dreng, haha.
Den første aften med den nye familie, spurgte Nicole om jeg ville med til spinning i hendes fitness center, så det gjorde vi. Jeg havde prøvet det en gang før med Anne Marie, men nej hvor var det hårdt og udmattende!
Så det gør vi næsten vær tirsdag eller onsdag, Nicole og jeg.
Grunden til at jeg valgte at flytte var fordi jeg i et stykke tid bare ikke havde været særlig glad, og fordi jeg gerne ville nyde de sidste 2 måneder jeg havde tilbage.
Jeg regner med at tage hjem til Danmark i slutningen af maj, fordi min sidste eksamen er d. 26 maj. Jeg synes det HELT vildt hvor hurtigt tiden er gået siden jul, det er ret spøjst. Min gode veninde Julie (fra Danmark) tager allerede hjem om 22 dage, hvilket er den 12 maj, så det bliver underligt ikke at have hende.

Men ja, den nye familie er altså bare super dejlig og det er så hyggeligt at lege med børnene.
På mad-fronten er det også super, de er vandt til kræsne børn, fordi deres egen søn kun kan spise gluten og dairy-free. Så derfor får vi noget rigtig lækkert mad, som ofte er ret sundt!
Min morgenmad og madpakke er også altid ret lækker, så det er jeg glad for!
Om aften efter børnene er gået i seng, ser forældrene og jeg ofte en krimi-serie, det er de helt vilde med. Og jeg må indrømme de er ret spænende!

Nå så det var en 'smule' om min flytning og nye familie!


Likes

Comments

Hej!
Igår gik danske Sofie og jeg hen i Hove park som ligger 5 minutter fra vores skole. Her satte vi os på en hyggelig cafe og fik en sandwich og en iskaffe. Og bagefter spottede vi en sød 'ice-cream truck', så der gik vi hen og fik os en klassisk engelsk is, som egentlig bare er en meget sød softice i en pap-vaffel og med en tør chokolade pind i, haha.
Men den var lækker nok på sådan en solrig dag.

Likes

Comments

Hejsa!

For 2 uger siden mødtes Anne Marie, Julie og jeg i Brighton, som et sidste farvel inden Anne Marie skulle tilbage til Danmark. Hun valgte at afslutte sit ophold i England tidligere end planlagt, fordi hun over alt for lang tid ikke havde været glad.
Så vi mødtes i Brighton hvor vi gik i lidt forskellige butikker og spiste en sandwich på en sød lille cafe til frokost. Derefter smuttede vi en tur ned til vandet og gik ud på 'the pier'- som jeg aldrig havde været på før!
The pier er en lang 'bro' ud i vandet hvor der er små mad boder, spille haller, solstole og for enden er der nogle forlystelser. Vi prøvede ikke noget, men det har jeg da planer om at gøre til sommer!
Så hoppede vi lige ind i nogle flere butikker, hvor Anne Marie fik købt sig en jakke som først kostede £70, men da hun så skulle betale skulle hun kun give £15 for den? Vi kunne ikke finde ud af om det var fordi den var på udsalg eller om det var en fejl, men fedt var det da!

Så var det ved at være aften, og jeg havde bestilt bord på en super lækker restaurant. Så der tog vi hen og fik enormt dejlig mad, jeg fik en salat med avocado og falaffel og pigerne fik pasta med pesto.
Da vi så var blevet mætte, synes vi at vi lige skulle slutte aftenen af med noget is, så vi gik hen til et lækkert gelato sted og fik 2 store kugler is vær.
Klokken var blevet lidt i 10, så vi skulle til at hjem ad, men da vi kiggede på bus tiderne var der igen af vores 3 forskellige busser der gik. Så det panikkede vi lidt over, men jeg endte med at måtte tage en taxi og pigerne tog nogle andre busser der gjorde de måtte gå et stykke.
Da vi så alle var kommet sikkert hjem, fandt vi ud af at vi havde glemt at betale for vores is inden vi tog hjem. Men alle tjenerene havde bare vinket farvel og sagt tak for i aften, så lidt heldige har man lov til at være!

Men det var en dejlig dag med pigerne, og nej hvor kommer jeg til at savne Anne Marie resten af tiden!
Men heldigvis bor vi kun 15-20 min væk fra hinanden hjemme i DK!

Likes

Comments

Den 28. Februar var det 'national pancake day' her i England, hvilket selvfølgelig betød at vi skulle have pandekager med det hele til dessert om aftenen.
Jeg vidste i forvejen at pandekagerne de laver her i familien ikke helt er mine yndlings, bla fordi de laver dem med olivenolie på panden istedet for smør. Men der må jeg da også indrømme at jeg er lidt snobbet når det kommer til pandekager. For de skal altså enten være store og helt tynde, eller små og ret tykke (altså amerikanske pandekager). Men her laver de dem store men tykke som en omelet, haha.
Jeg havde endda foreslået om jeg ikke nok gerne måtte prøve at lave pandekager, fordi det kan jeg godt lide at lave, sagde jeg til min værtsmor. Men nej-nej det skulle hun nok gøre, sagde hun.
Men samtidig kunne jeg da aldrig finde på at takke nej til pandekager. Så på pandekagen kom der massere af nutella, friske jordbær og vanille is! Alt det ekstra overdøvede lidt selve den underlige pandekage/omelet smag så i sidste ende var de helt okay!

Jeg aftalte dog med Maurilia at hende og jeg end dag skulle prøve at lave dem selv hehe. 🥞

Likes

Comments

Hejsa!

Nu er det (igen) ved at være lang tid siden at jeg har lagt et nyt indlæg op på min blog, så jeg tænkte at jeg hellere måtte få skrevet lidt om hvad der skete i min vinterferie.

Som jeg fortalte om sidst, så skulle jeg mødes med min mor, far, Kenneth, Kristine, Vilmer og Hugo i London.
Så jeg tog et tog til Gatwick lufthavn, og så stod jeg og ventede på dem ved ankomst hallen. Det var alle undtagen min far som kom tirsdag d. 14, så det var selvfølgelig super dejligt at se dem alle sammen, men på samme tid kunne man godt mærke at vi lidt manglede en (nemlig farmand). Samme dag, tirsdag morgen, tog vi direkte fra Gatwick ud til Tate Britain museum, hvilket var meget fint.
Derefter fik vi noget frokost og gik lidt rundt i Brick Lane, som var det område vores air bnb lejlighed lå i, et af billederne er af vores altan.
Jeg havde bestilt bord til om aftenen på et vietnamesisk sted i nærheden, fordi det jo var valentines Day! Så det var utrolig hyggeligt.

Den næste dag var der dømt 'shopping dag', så der tog vi hele ruten med butikker rundt i London. Men jeg måtte faktisk indrømme at jeg ikke synes jeg fik shoppet nok eller kom i nok at mine foretrækker butikker, men jaja sådan er det jo. Lidt sent onsdag kom min far, og der havde vi fået bord på et lækkert sted i shoreditch som hedder 'pizza east', så da vi skulle til at bestille spottede jeg min far komme ind af døren, og iih hvor var det dejligt at give ham en kæmpe krammer!

De andre dage med alle samlet, blev brugt på mere museums se'ning, lidt forskellige butikker og massere af utrolig lækkert mad! Fredag morgen skulle jeg have lavet nyt pas på den danske ambassade i London, så det burde jeg snart modtage med posten. Bagefter fik mine forældre og jeg noget morgenmad og gik et smut i altid-flotte harrods. Derefter mødtes vi med de andre på portobello market, hvor vi så hovedpersonen Daisy Ridley fra en af de seneste Star Wars film!
Vilmer og min far fik her en tur til frisøren, imens vi andre kiggede på de mange seje boder der ellers var.

Lørdag fik vi lækker morgenmad på et sted der hed The Albion, (som jo også er den vej jeg bor på i Brighton!)
Nå men så skulle de jo alle sammen afsted (bortset fra min mor) tilbage til Danmark. Det var mega svært at sige farvel til min far igen, SÅ irriterende..men dejligt at jeg havde min mor.
Da vi havde sagt farvel, gik vi lidt rundt i butikkerne i vores område og bagefter tog vi en taxi hjem til min gudmor, hvor vi skulle bo indtil om mandagen.
Det var også rigtig hyggeligt lige at få set hende, og gå en masse ture med hendes dejlige hund Jodie, og bare snakke. Vi var også så heldige at få lov til at komme ind til et modeshow under London fashionweek som var i gang. Det var min gudmor som var så fantastisk at få os ind og se Peter Pilotto showet. Det var SÅÅÅ fedt, da jeg jo ikke kom til Københavns modeuge i januar!

Så blev det alt for hurtigt mandag, hvilet betød jeg skulle sige farvel til mutti. Vi tog det samme tog mod Brighton, men hun stod så af ved Gatwick. Og HOLD DA HELT OP hvor var det bare pokkers hårdt at kramme hende farvel.
Det var slet ikke til at holde ud, specielt fordi at jeg skulle blive siddende på toget. På det tidspunkt må jeg indrømme at jeg virkelig ikke magtede at tage tilbage til Brighton, puuuhaaa!!
Nu er jeg ved at have det bedre, men sidste uge var altså rimelig hård!

Men i fredags var jeg til den hyggeligeste lille fest med min gruppe af veninder fra skolen! Det var hjemme hos saffron, som bare bor super sejt! Så det fik mit humør op!

Det var det! I lørdags (d. 25) havde jeg været her i 6 måneder!! Så nu går tiden altså hurtigt, da vejret også er ved at blive varmere! Juhuu!
Likes

Comments