Dag tvåhundraåttiofyra

mellan soluppgången och solnedgången

Inspirationen är inte tillbaka än:( Söker efter den överallt! Hittade lite tröstord i min favis nyhetsbrev från Olof Röhlander. Citerar:

"Vet du när du duger? Vet du när bra är bra nog? För att livet inte bara ska bli en lista så behöver vi alla ha ett reglage som också stannar upp den där kroppen som är i rörelse. En rimlig punkt då du säger till dig själv: Nu räcker det för idag.


För en del är det där enkelt. Vissa vet när de gjort det bra nog, och var den gränsen går. Andra tycker nog att de duger lite för tidigt, ribban är lite väl lågt satt. Men för de flesta tror jag att det är en utmaning att kunna sätta den där gränsen utan att behöva lida av dåligt samvete för att de inte gjort ännu mer.

Om du känner igen dig i att du inte är så duktig på att veta när det räcker, eller när du duger, eller när bra är bra nog, låt mig då påminna dig om tre saker:

Du duger. Det räcker. Du är bra nog. Upprepa det för dig själv när du märker att det är dags. Du är inte bara ansvarig för att sätta en kropp i rörelse, du är också ansvarig för att sakta ned den. Allt behöver inte göras av dig, eller göras just nu."

Så det blev inte mycket gjort idag heller. Till slut gick vi ner till Trocadereo och tog en drink medan solen gick ner

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229