Dag trettiotvå

Januari, check

Dags för liten sammanfattning. Det är riktigt kul att blogga, bara lite svårt att få fram bra bilder. Konstigt nog så är det fler än bara mina barn som läser bloggen:)

Hur går det med mina planer och löften? Skriva blogg - check! Läsa Spanska - katastrof:( Att få mer gjort och vara effektiv (prioritera, sortera, välja bort)- check!

Varför blev det katastrof med Spanska? Dålig disciplin och svag motivation för tillfället. Men nu tar vi tag i det! Om två månader så är jag tillbaka i Spanien och då måste jag kunna mer. Så svårt är det inte!

Problemet är också ligger i att jag "fastnar" gärna och dras med det osynliga flödet under dagarna. Hundpromenader, jobb, telefonsamtal, mejl, handla, köra, fixa etc. Jag gör ju någonting hela dagen men ibland känns det som om jag står still och sjunker långsamt i ett träsk av små saker och måsten. Just då är planering och prioritering min räddningsplank. Fram med listan, sätt prio nummer framför varje punk och bara kör. I slutet av dagen märker jag oftast att allt blev gjort och det var inte så jobbigt som jag trodde!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229