Förra veckan körde jag o Siiri till hennes mammas nya sommarstuga i Hangö, det var ljuvligt. Under våra 24h där hann vi bl.a. plocka 3 liter blåbär + 1 liter smultron, kasta pil, bada bastu, ro, bli av med vinterpälsen, dricka sangria med smultron, steka plättar, grilla två gånger osv. Fick så mycket energi av dom 24 timmarna!

Likes

Comments

Borgbackens berg-och-dalbana fyllde 100 år idag, så man fick åka i den gratis! Jag o Alepa åkte såklart raka vägen dit, o vi åkte 4 varv! Vi smaka också på allt allt gott som hör till på nöjesfält...

Likes

Comments

Åkte över till London för att spendera 24h med mamma. Tog knappt några bilder, men fick iallafall ett par bilder i en så söt liten ice cream sunday-bar!

Likes

Comments

Vi gick på Taras goda brunch, hängde på Siiris killes pop up-butik, åt sallad på mitt golv med Ronja och Reetta, spelade schack på en gräsmatta, spelade schack i en mörk Basso Radio, och drack vuxendricka hela dagen.

Likes

Comments

Förra veckan gick vi till Löyly för första gången, blev positivt överraskad! Härligt var det också att få tala, tala, tala med Nora om allt o inget.

Likes

Comments