Det var ett BRA tag sedan jag bloggade. Kan inte annat än skylla på mitt hektiska liv. Gör inget annat än att jobbar, promenerar och bygger! Men trivs så, tiden går snabbt när man har roligt. Vi har ju redan hunnit bo i huset i 4 månader.

Nyår var riktigt fin förutom att några personer skulle kaosa till allt. Men det är så de är! Man lär sig vilka man kan bjuda och inte.

Nu ska jag gå och väcka min man. Idag ska vi till en hunduppfödare och hälsa på.

Och nu lite bilder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 440 Readers

Likes

Comments

Nu är jag och min man husägare! Eller nästan, besiktning plus sista pappren och betalningar kvar. Visste inte att det var en sån jäkla procedur i ett husköp men det är det.. MYCKET att tänka på! Tror både jag och Andreas har varit riktigt slut den här veckan. Idag ska jag... Göra fransar! och sen har fredagsmys med min lilla familj.

Likes

Comments

Ibland funderar jag över hur folk ens ids vara så negativa. Jag och Andreas kollar på hus och det är för tidigt (?!) för dåligt osv. Tack för att ni ids lägga ner energi att tycka och tänka på oss 😘

  • 785 Readers

Likes

Comments

Augusti har bara sprungit förbi tycker jag. Vi har varit och kräftfiskat hos mormor och morfar, ätit surströmming, börjat träna och bara myst på i de fina sommarvädret som kom nu. Inte en dag försent!

  • 801 Readers

Likes

Comments

Jag och min babe ska flytta! Dags för nått större tycker vi båda. Vi börjar med rådgivningsmöte på Handelsbanken och sen är de bara att börja kolla runt. Ska bli så kul att få inreda och göra något till vårat. Dessutom ska vi kanske utöka familjen efter jul (med en till vovve). Så kul 👍🏻💕

  • 802 Readers

Likes

Comments

Är inne på Min andra jobbvecka efter semestern, de där två veckorna i Grekland gick verkligen hur snabbt som helst! Iaf så är vi tillbaka i verkligheten.

  • 828 Readers

Likes

Comments

Har en "sån där" dag idag. När allt bara går snett och man är allmänt leds. Måste nog sätta mig ner och fundera vad mina framtida mål är och följa dom, utesluta människor som tar min energi och bara börja samla på mig så mycket positivt som möjligt. Idag har tre olika "incidenter" inträffat och jag känner mig som mos.

Bara bita ihop och gå vidare.

Dagens "tummen upp" jag och min kärlek åker till Samos i två veckor och försvinner från allt och alla. Bara rå om varann👌🏻

Likes

Comments

Jag lever! Är bara grymt dålig på att uppdatera bloggen..

Jag har:

Varit på yran

Varit på bröllop

Firar midsommar i Råneå

Jobbat som en galning..

Och snart ska vi:

Resa till Samos i två veckor

👍🏻

Likes

Comments

Har inte uppdaterat på ett långt tag ser jag.. Shame on me!

Ihelg är det yran, blandade känslor faktiskt. Vet inte om jag börjar bli för gammal för det här festivalandet. Men de återstår att se!

I maj har jag.. Jobbat en hel del, fått längre hår, varit på fotvård och ögonbrynsplock. Min lillasyster fyllde år och de är allmänt j*vla kallt.

Likes

Comments

Kort vecka pga av valborg! Så skönt, imorgon halv dag och sedan ör de efterlöngtad helg,
Ska till mormor och morfar i Råneå på fredag och Luleå för sommar shopping på lördag! Och på fredgen ska vi förbi Kalix en sväng och hälsa på hos lillstigenskennel! Kanske blir en valp nästa år om allt går som planerat,

Vill vara sommarfin, brun och ljushårig NUU!


Likes

Comments