Hei taas!

Ajattelin kirjoittaa pahimmasta ongelmastani eli ylipainosta. Tämä asia on arka asia ja toivon ettette ala haukkumaan! 2016 talvella jouduin keskeyttämään raskauteni, masennuin sen jälkeen ja lihomaan. Paino nousi ja nousi mutta nyt haluan painon pois. En tiedä miten saan sen normaalisti pois, sali kortit ja kaikki on hankittu mutta sinne salille on tosi vaikea lähteä, tuntuu kun ihmiset katsoisivat minua siellä. Niin asia ei ole, se on vain mun päässä. Raskaus aikana painon noin 60kg. Nyt painan 120kg ja pituus 164. Eli tässä on pitkä matka takaisin 60kiloon. Kaikki sanovat etten näytä 120kg ihmiseltä mutta puntari näyttää todellisuuden. En oikeen osaa enempää kirjottaa tästä aiheesta, tuntuu tosi vaikealta kirjoittaa itsestä tälläistä.

Moi!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Heippa! Ajattelin kertoa teille mitä käytän meikkaamiseen yleensä/lempparit. Nyt en oo taas viikkoon meikannut, kun en oo poistunut kotoota muutakun kaupoille.

Olisiko teillä kysymyksiä näistä tuotteista? Mua voi myös seurata snäpissä kkaroliinaax käyttäjänimellä.

Toivottavasti tykkäsitte tästä.

Heippa!

Likes

Comments

Moi! Voisitteko laittaa mulle kysymyksiä tulemaan, vastailisin mielelläni niihin. Voisin tehdä postauksen ensi viikolla joku päivä. Kaikkea voi kysellä mitä haluatte. Odottelen innolla. Snäpissä voi kans laittaa kysymyksiä nimimerkki kkaroliinaaxHeippa!

Likes

Comments

Hei täältä uudesta blogista. Meille tosiaan tuli tässä viikko sitten uusi perheenjäsen. Meillä oli ennen 4 kisua, mutta nyt on 5 rakasta.

Pihalla on -11 ja sisälläkään ei ole mitenkään lämmin, kun patterit eivät toimi, pitäisi soittaa talonmiehelle mutta se aina jää. Näillä mennään.


Olisiko teillä kysymyksiä kissoihin liittyen? Voisin vastailla teille.

Likes

Comments