STONE / AMPLIFIED / DIVA / TWIG


Dessa 4 MAC Läppstift är mina absolut favorit då man kan ha dom i alla tillfällen.

STONE är en MATT brun läppstift, ganska mörk i undertonen, men passar ganska snyggt om du är olivfärgad eller mörk i hyn.

AMPLIFIED är en nudepink läppstift, man kan även ha den vardaglig på sig då den är ganska naturlig.

DIVA är en rödbrun MATT läppstift med röda undertoner, kan skifta lite mellan brun och vinröd så den kan variera lite på beroende hudton, men ganska snyggt om man vill ha en vass look.

TWIG är också en brunnude läppstift, den passar också vardagligt och är ganska så naturlig i färgerna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag ör så sjukt nöjd med dessa produkter!!!!!! Verkligen prisvärt.

GLAMGLOW SuperCleanser är en jätte trevlig cleanser mot huden. Spelar ingen roll vad för hudtyp du har då de finns 2-3 olika sorters cleanser inne på Sephora, vid kompassen i Göteborg. Jag hade hört väldig mycket överlag om GLAMGLOW produkter och tänkte varför inte gå in och köpa? Och jag är mer än nöjd!!!! Denna cleanser torkar inte ut huden, som de flesta ansiktsrengörning kan göra. Du kan verkligen känna av skillnad efter ha tvättat ansiktet och man ser tydlig skillnad på att denna clenaser gör sitt jobb! Inne på Sephora kosta den 285:-


GLAMGLOW MUD MASK är nog den dyraste masken jag någonsin köpt i mitt liv, men det var värt varje krona kan jag säga!!. Denna masken gör något helt galet med din hud, du ser skillnad med en gång, dina porer rengörs och du kan verkligen känna dig nöjd när du har tvättat bort den. Du ser tydligt hur dina porer kommer ut så om du är förtjust utav porstrips, så kommer du älska denna masken. Din hud kommer inte kännas torr efter användning då den återfuktar huden samtidigt som den rengörs. Jag köpte den för 525:- från Sephora, men vet att Kicks i Nordstan har också fått in den.

Någon mer som har provat GLAMGLOW?

Likes

Comments

Vilken dåligt väder det har varit de senaste dagarna. Jag har vart sjuk i 3 dagar men har återhämtat mig äntligen, fast ligger efter i planeringen med min packning. Åker tillbaka till Polen, inte alls taggad för börja skolan. Igår fyllde min vän år och vi gick ut och åt middag och sedan gick vidare till Alladin (Vattenpip kafé). Har vart och shoppat lite grejer som jag ska ta med mig, lägger upp bilder lite senare. Är det någonting specifikt ni till ha tips om?

Ta hand om er

Likes

Comments

Känns så lyxigt med att uppdatera telefonen från 6s till 7:an.. Jag älskade min Iphone 6s men den började krångla och jag kände för att köpa en ny telefon. Gick till elgiganten och lämnade in min gamla iphone som inbyte till en ny mobil. Fick bli en Svart Iphone denna gången. Har alltid haft en vit Iphone, har nästan haft alla färger jag har kunnat ha men aldrig köpt en svart. Men är super nöjd med den och kameran 😍 är verkligen att dö för, samt en Richmond & Finch skal. Någon mer som har köpt en iphone i år?

Likes

Comments

🔥Jag kan 6 olika språk ( Svenska, Engelska, Norska, Urdu, Hindi, Tyska )

🔥 Jag har varit blond i nästan 4 år snart.

🔥 Mitt hemland är Pakistan (inte många som listar ut det)

🔥 Jag brukade festa väldigt mycket när jag fyllde 18år, men tröttnade lika snabbt på det och har inte gått ut sedan dess.

🔥Jag älskar läsa böcker om jag blir sugen på det.

🔥 Jag spelar än idag The Sims 4

🔥 Citron är det bästa jag vet, älskat det sedan jag var liten

🔥 Har väldig bra tålamod inom vissa grejer

🔥 Jag älskar att prata, de bästa som jag vet att vara social ( men många stör sig på mig pga det)

🔥 Jag är hemsk på att uttrycka mig om jag gillar något.

Likes

Comments

-Shea Moisture är en produkt som jag har blivit rekommenderat av en vän. Jag gick och köpte den i Safari butiken i Gteborg, priset låg på 180kr/st, köpte då både schampo och balsam. De är lite dyra i priset, men jag lovar att det är värt det ( och ännu mer värt det om ni har torrt hår)

På flaskorna står det alltid Shea Moistures historia hur de blev till :
Sofi Tucker började sälja sheanötter i byn marknaden i Bonthe, Sierra Leone i 1912. Vid 19 års ålder, den som är änka mor till fyra sålde Shea Butter, afrikansk svart tvål och hennes hemlagad hår och hud preparat över hela landet. Sofi Tucker var farmor och SheaMoisture är hennes arv. Med detta köp du hjälpa ge missgynnade kvinnor att förverkliga en ljusare, hälsosammare framtid

Plus med produkten:

  • Etiskt Handlade Ingredienser hållbart producerade.
  • Banbrytande Community Commerce och rättvis handel sedan 1912.
  • Testad på Tucker familj i fyra generationer. Aldrig på djur

Jag har använt produkten hittills 4-5 gånger, men redan efter första gången jag använde den så blev jag super nöjd. Den luktar gott och lämnar håret väldig lätt och skönt, de blir ingen tyngd på håret.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Verkar som jag har blivit sämre med min förkylning, känner av hur min hals har börjat retat mig nu. Men vi hoppas på att det går över fort. Just nu håller jag på förbereda mig inför min flytt och studier som jag skall påbörja. Jag vill inte berätta än vad de är jag håller på studera till, men jag berättat det väldig snart när jag har flyttat ner helt.

TIPS: Sheamoisture är en väldig bra produkt för håret!!!!

Jag köpte 10 in 1 shampoo and conditioner och är super nöjd med resultatet man får efter första användningen! Kommer göra en inlägg med just deras produkter då jag har använt ett antal andra produkter och berätta vad jag tycker om det!

Ta hand om varandra sålänge :)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag har haft väldig mycket på gång de senaste dagarna, jobb, studier, packning inför flytten. Förra veckan gick jag och klippte mitt hår och färga hela håret blond. Saknade ha hela håret blont. Har haft ombré eller balayage de senaste åren. Men älskar håret sjukt mkt.. jag tycker man ska alltid gå till en bra frisör som är duktiga med färga håret om du vill uppnå en grym resultat.

Likes

Comments

Hej allihopa!!

Jag har vart inaktiv på bloggen allt för länge och jag ber om ursäkt för det. Har haft full rulle de senaste månaderna och därav inte kunnat blogga så mycket. Det är ett nytt år och nya äventyr för min del, planen för i år är att kunna resa så mycket som de går att resa, och klara av studierna då jag har bytt inriktning och flyttat utomlands!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Hoppas ni mår bra, jag skulle uppdatera bilder från bröllopet men mådde så dåligt dagen efter. Var helt utmattad och sov hela söndagen ut. Blev väldig utmattad av all sovande också. Har de hänt någon av er när ni har sovit allt för länge, och då bli ni trötta?

Här får ni lite bilder av vad jag hade på mig och hur jag såg:)

Ha en trevlig kväll

Likes

Comments