Header

Min absolut största rädsla här i livet är att människor ska se mig på det sätt jag ser mig. Ingen ska behöva må dåligt över sig själv egentligen, men ändå gör majoriteten av människor det, och de flesta håller nog det för sig själva.

Jag älskar inte mig själv någonstans.

Det finns dagar då jag gärna hade dött för då är allt dåligt, och jag tror att de mesta är så dåligt för jag ser ner på mig själv så mycket, jag kan inte hitta något positivt med mig själv för de mesta. Jag har alltid sökt efter bekräftelse från olika människor för att kunna känna mig bra, och tillräcklig, oftast har de bara slutat med att jag ogillar mig själv ännu mer för bekräftelsen tillslut slutat och då har jag sjunkit till botten igen. Mina sjukdomar är även de en stor faktor till mitt mående och syn på mig själv, för pga de har jag aldrig känt mig normal, jag har alltid känt mig annorlunda för jag måste har såna måste och har haft sånt stort ansvar på mig som inget barn någonsin ska behöva ha.

Jag har haft sjukt svårt att släppa in folk i mitt liv och öppna upp mig för dem, jag har fortfarande inte släppt in någon till 100% för alltid så finns det risker att bli sviken eller sårad. Jag är mycket bättre på att dölja mina dåliga dagar nu, det är inte lika lätt att se igenom mig, men eftersom jag håller allt inom mig så måste det komma ut någon gång och då kommer det som en ord spya på de människor som inte alls förtjänar det, eller har med saken att göra. När jag gick hos kuratorer och psykologer så var det aldrig lätt för de att få mig att prata för jag berättar inte vad som är fel. Utav alla de jag gått hos är de en som jag verkligen kände att jag kunde öppna upp mig, vi pratade om allt mellan himmel och jord, och hon förstod verkligen mig. Tyvärr har jag inte den kontakten längre och jag känner inte att jag kommer få den med någon annan igen, därför blir det bara att stänga inne allt.

Jag kommer nog aldrig tycka att jag är bäst i världen, men att inte behöva se ner på sig själv så mycket och iallafall kunna älska sig själv ibland vore ju ganska skönt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det måndag och med bara 2 dagar kvar till skolan känner jag mig lite smått stressad. Jag har fortfarande inte lyckats vända tillbaka mitt dygn, somnar fortfarande jätte sent på kvällen/natten och vaknar vid 12 tiden.

Men idag är även en jätte bra dag då gymmet ÄNTLIGEN öppnar som vanligt och inte bara 7-17 som de haft väldigt länge nu under julen och efter nyår, det har varit väldigt tufft att inte kunna träna när jag vill för jag har oftast kommit hem så sent så att jag inte hunnit innan de stängt. Så i 3 veckor har det varit väldigt dåligt med tränandet som ag veeerkligen behöver då jag får så extremt ont om jag inte tränar. Jag har även planerat att ta med min syster till gymmet idag eftersom hon fyller 15 detta året så kan hon också skaffa ett kort där och så slipper jag träna själv för det kan bli lite drygt ibland att vara där helt själv, jag är ju inte en jätte social människa så jag pratar ju inte med de andra som är på gymmet för nae det går inte!

Så planerna för dagen blir att träna, städa rummet (som för övrigt alltid är stökigt) och sen ta hand om bebis bossen, sen kanske lägga sig tidigt så man fixar sitt dygn igen så jag kan gå tillbaka till skolan


Likes

Comments

Det har varit många jobbiga år på senaste, mycket sorg och ilska har det varit och har glömt bort vem jag ens är. Jag vill att 2018 ska vara mitt bästa år med 158 dagar tills jag slutar skolan och sedan kan göra vad jag vill med mitt liv.

2018 vill jag lära mig att tycka om mig själv och uppskatta mig själv. Inte se ner på mig själv så mycket som jag gjort alla dessa år, jag vill vara nöjd med mig själv, med hur jag är och hur jag ser ut. Jag vill älska mig själv.

2018 vill jag sluta låta alla dessa negativiteter som finns runt mig komma åt mig. Jag vill sluta umgås med alla dessa människor som bara vill snacka skit om allt och alla för det tar sån energi och det är så onödigt då de är inte bättre än de dem snackar skit om.

2018 vill jag fokusera på mig själv, på saker som får mig att må bra och sluta bry mig om vad alla andra tycker för deras åsikt är så värdelös egentligen. Jag vill ta dagen som den kommer och är det en dålig dag då gör jag de jag behöver för att må bra utan att bry mig om vad alla andra tycker om det för min åsikt är den viktigaste för mig.

Det är inte direkt nyårslöften men det är saker som jag måste öva på och bli bättre på under 2018 för att jag är nu trött på att må dåligt och alltid vara nere, 2018 ska vara mitt år! Jag tar studenten (ÄNTLIGEN) och jag kan göra vad jag vill i mitt liv nu, jag vill ta risker, åka utomlands, bara få vara mig själv. Det är vad jag vill åstadkomma med detta år, och jag vet att jag kommer göra det.

Så låt oss släppa alla de negativa skitstövlarna här i livet, de som bara vill ont och tror de är störst, bäst och vackrast och bara leva för oss själva! För 2018 är vårt år.


Likes

Comments